İçerenköy Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İçerenköy Beko Servisi 0216 471 59 56

İçerenköy Beko Servisi

İçerenköy Beko Servisi 0216 471 59 56

Beyaz eşya teknolojileri 21.yüzyıl dünyasında insanların en büyük yardımcıları arasında yer almaktadır. Özellikle de her geçen gün hızla gelişen teknolojiye uyum sağlayan ve beyaz eşya teknolojisine yöne veren Beko’nun geliştirmiş olduğu ileri nesil teknolojik fonksiyonlara sahip olan çamaşır makineleri ile birlikte çamaşırlarda modern toplum yaşantısı kriterlerine göre yıkanabiliyor.

Günümüzün üstün teknolojilerine sahip olan Beko çamaşır makinelerinde yaşayabileceğiniz arızalanmalar durumunda da mutlak suret ile çamaşır makinenizin teknolojisine uygun teknolojik altyapıda ve uzmanlıkta bir servis uygulamasına gereksinim duyabileceğiniz için İçerenköy Beko Servisi olarak profesyonel ve kurumsal servis hizmetleri gerçekleştirmekteyiz.

İleri nesil teknolojiye sahip olan Beko çamaşır makinenizde meydana gelebilecek her tip arızalanmadan birisi olarak öne çıkan ve son dönemlerde en sık şekilde görülebilen çamaşır makinesi yıkama suyunu kaynar derecede ısıtıyor sorununa yönelik olarak da profesyonel çözümler sağlanıyor.

Özellikle de İçerenköy Beko Servisi teknik personellerimiz tarafından çamaşır makinenizin üstün teknolojiye sahip olan yapısı hassas bir şekilde kontrol uygulamaları ile denetlenerek, makinenizin yıkama suyunu kaynar derecede ısıtmasına neden olan problemi parçanın tespitinin gerçekleştirilmesi sağlanıyor.

Bu çerçevede de çamaşır makinenizin termostatında arızalı olma olasılığı teknik ekiplerimiz tarafından değerlendirilerek, termostat ayarı gözlemlenerek, yüksek ise düşürülürken, termostat arızalı ise yenisi ile değişimi gerçekleştirilmektedir. Bunun dışında ısıtıcı yani rezistans devresinde bulunan röle kontaklarında yapışma kontrolü gerçekleştirilerek, gerekli durumlarda yenisi ile değişimi yine geçekleştirilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama