Küçükbakkalköy Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Küçükbakkalköy Beko Servisi 0216 471 59 56

Küçükbakkalköy Beko Servisi

Küçükbakkalköy Beko Servisi 0216 471 59 56

Teknolojinin en üstün özelliklerini taşımakta olan Beko çamaşır makineleri ile birlikte artık çamaşırlarınız çok daha kısa süreler içerisinde çok daha kaliteli standartlarda yıkanıyor. İleri nesil teknolojiye sahip olan Beko çamaşır makinenizde yaşadığınız herhangi bir arıza durumunda 7 gün 24 saat iletişim gerçekleştirebileceğiniz Küçükbakkalköy Beko Servisi merkezimizin iletişim hattı aracılığı ile bölgenizde hazır vaziyetteki gezici araçlarımızdan profesyonel servis hizmeti alabilirsiniz.

Üstün teknolojiye sahip olan çamaşır makinenizde çok sık şekilde karşı karşıya kalmayacağınız ancak meydana gelmesi durumunda mutlak suret ile Küçükbakkalköy Beko Servisi profesyonel servis uygulamalarımıza başvuru gerçekleştirmeniz gereklilik taşıyan makinenizin tek yönde dönmesi problemi için çağrı merkezimizi aramalısınız.

Çamaşır makinenizin yıkama sırasında sadece tek bir yönde dönüş gerçekleştirmesi, çamaşır makinenizin çok ciddi ölçüde zarar görmesine neden olabilir. Bu noktada çamaşır makinenizin çok daha ciddi arızalanmalar yaşamasının önüne geçebilmeniz için çağrı merkezimize başvuru yapmalısınız. Alanlarında uzman teknik personellerimiz, tek yönde dönüş yapan makinenizin program aygıtında arıza kontrolü yaparak, arızalı ise yenisiyle değiştirmektedir.

Eğer çamaşır makinenizin yıkaması durumunda karşılaştığınız bu arızası program aygıtı nedeni ile meydana gelmemiş ise ikinci bir olasılık olarak hız kontrol ünitesi parçası kontrol edilmektedir. Bu çerçevede de hız kontrol ünitesi arızası da değerlendirilerek, olası durumlarda yenisiyle değiştirilerek, makinenizin yıkama sırasında standart şekilde her iki yöne doğruda dönüş yapması sağlanır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama