Küçükyalı Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Küçükyalı Beko Servisi 0216 471 59 56

Küçükyalı Beko Servisi

Küçükyalı Beko Servisi 0216 471 59 56

Çamaşır makinelerinde son yıllarda en sık şekilde görülebilen arızalanmalardan birisi de çamaşır makinesi yıkama suyunun ısınmamasıdır. Günlük yaşantı akışı içerisinde çok önemli yeri ve etkileri bulunmakta olan çamaşır makinenizin yıkama suyunu geç ve yavaş ısıtması hem makinenizde zarar oluşmasına hem de çamaşır makinenizin normalden kat ve kat daha fazla elektrik enerjisi tüketimi gerçekleştirmek durumunda kalmasına neden olabilir.

Bu yüzden de çamaşır makinenizin yıkama suyunu çok geç ısıtması gibi bir durum ile karşı karşıya kalırsanız en kısa süre içerisinde Küçükyalı Beko Servisi merkezimize başvuru gerçekleştirerek, profesyonel destek almalısınız.

İleri nesil Beko teknolojisine sahip olan çamaşır makinenizin yıkama suyunu geç ısıtmasının 4 farklı olası nedeni bulunmaktadır. Özellikle de çamaşır makinenizde bulunan ve yıkama suyunun geç ısınması sorununa neden olabilecek parçalar ısıtıcı yani rezistans, termostat, ısıtıcı yani rezistans devresindeki röle kontaklarının kapanmaması ve en son olarak ise program cihazı arızası kaynaklı olabilir.

Bu durum çamaşır makinenizde çok ciddi problemlere yol açabileceğinden Küçükyalı Beko Servisi teknik personellerimiz tarafından rezistans, termostat ve program cihazı parçalarınızda kapsamlı kontroller gerçekleştirilir ve daha sonrasında arıza tespit edilen parçasının yenisi ile değişimi gerçekleştirilmektedir.

Bu parça değişimleri esnasında ise yalnızca orijinal Beko yedek parça kullanımı gerçekleştirilir. Bu şekilde çamaşır makinenizin kısa süreler içerisinde değiştirilen parçadan kaynaklı olarak yeniden arızalanma yaşamasının önüne geçebilmekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama