Kuyubaşı Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kuyubaşı Ariston Servisi 0216 471 59 56

Kuyubaşı Ariston Servisi

Kuyubaşı Ariston Servisi 0216 471 59 56

Beyaz eşyalar herkes tarafından kullanılan ve yaşamı kolaylaştıran ürünlerdir. Özellikle çalışan kadınlar için büyük yardımcıdır. Çünkü zaten günlük hayatta ve iş hayatında stres altında olan kadınlar evlerinde dinlenmek istemektedir.

Fakat ev işlerinin çok olması bu dinlenme süresini etkilemektedir. Aynı şekilde ev hanımları da bütün gün ev işlerinden bıkmaktadır. Hayatı kolaylaştırmak ve kendine daha fazla zaman ayırmak isteyen bireyler beyaz eşyaları kullanarak hayatlarını daha iyi standartlarda sürdürebilir.

Bazen yanlış ve sert kullanmaya bağlı olarak beyaz eşyalarda birtakım problemler meydana gelebilir. Bunlardan birisi kapakların yerine tam oturmamasıdır. Yani çamaşır makinesinin ya da buzdolabının kapağının yerine oturmayarak açık kalmasıdır. Bu durumda makine çalışmasını tam olarak sürdüremeyeceğinden problemin derhal halledilmesi gerekmektedir.

Bu problemin genellikle nedeni kapakların lastiğinin kopması ya da bollaşmasıdır. Kopan lastiğin yerine yenisinin takılması gerekmektedir. Bu da bir profesyonel tarafından yapılmalıdır. Aksi halde kapak ilk halinden çok daha kötü olacaktır. İşinde profesyonel olan ve yıllarını veren Kuyubaşı Ariston Servisi bir arıza durumunda aranması gereken ilk servistir.

Hem teknik hem de çağrı merkezi kadrosu işinde ustadır. Yalnızca bir problem hakkında danışmak için bile bu servis aranabilir. Çünkü servisin ilkesi müşteriyi memnun ederek problemleri çözüme kavuşturmaktır. Bu servisten istenilen güne ve saate randevu almak oldukça kolaydır. Kuyubaşı civarında oturan herkesin ilk tercihi burası olmalıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama