Sapanbağları Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Sapanbağları Beko Servisi 0216 471 59 56

Sapanbağları Beko Servisi

Sapanbağları Beko Servisi 0216 471 59 56

Günümüzde yaygın olarak kullanılmakta olunan çamaşır makineleri pek çok unsur ve husus ile temas halinde kalmak durumunda olduğundan zaman içerisinde kullanım esnasında çeşitli kullanım sorunları ve çeşitli arızalanmalar meydana gelebiliyor. Bu tip durumlarda çamaşır makinelerinde profesyonel müdahale gerçekleştirilmesi gerekliliği bulunuyor. Bu kapsamda da Sapanbağları Beko Servisi teknik ekiplerimiz tarafından çamaşır makinenizde meydana gelen her bir elektriki arızalanma durumunda hızlı ve profesyonel çözümler geliştirmektedir.

Özellikle de Beko teknolojisine sahip olan tüm çamaşır makinelerinde olduğu gibi en ileri teknolojiye sahip olan çamaşır makinenizde de meydana gelen elektrik kaynaklı arızalanmalar durumunda Sapanbağları Beko Servisi teknik ekiplerimiz, almış olduğu eğitim ve aynı zamanda da uzmanlık düzeyindeki deneyimleri ile çamaşır makinenizin en kısa süreler içerisinde yeniden ilk günkü performansına kavuşmasını sağlayabilmektedir. Bu çerçevede de özellikle çamaşır makinenizin

*su giriş emniyet ventilleri
*röle ve parazit kondasatörleri
*rezistans yani ısıtıcısı
*program cihazı
*sensör, termistör ve su seviye anahtarı
*pompa motoru
*termostat ve termikler
*yıkama motoru gibi parçalarında arıza olması durumunda stabil bir kullanımın arıza onarımının sonrasında sağlanması amacı ile ekiplerimizce orijinal Beko yedek parçasıyla değiştirilmektedir. Bu şekilde çamaşır makinenizin arıza öncesinde sağlamış olduğu performans ve yıkama verimliliğini en kaliteli şekilde elde edebilmeniz sağlanıyor. Ayrıca kısa süreler içerisinde makinenizin aynı parçasının veya bu parçadan kaynaklı olarak yeniden arızalanma yaşayarak, size ek maliyetler oluşturmasının da önüne geçiyoruz ki zaten arıza onarımının ardından 1 yıllık garanti hizmetimiz bulunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama