Sultanbeyli Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Sultanbeyli Ariston Servisi 0216 471 59 56

Sultanbeyli Ariston Servisi

Sultanbeyli Ariston Servisi 0216 471 59 56

Beyaz eşyalar her evin vazgeçilmezidir. Bu nedenle beyaz eşya alırken de kullanırken de çok dikkatli olmak gerekir. Almadan önce, alınacak makineler iyi bir şekilde incelenmelidir. Özelliklerin istenildiği gibi olup olmadığına bakılmalıdır. Makineye karar verildikten sonra da makinenin kullanımına özen gösterilmelidir.

Evlerde mutlaka bulunan bir beyaz eşya olan buzdolabı sayesinde tüm besinler uzun süre korunmaktadır. Eğer buzdolabı olmasaydı her gün yeniden yemek yapmak gerekecekti. Buda israfa neden olacaktı. Buzdolabı sayesinde hem yiyecekler ve içecekler korunmakta hem de meyve ve sebze stok yapılabilmektedir. Sultanbeyli Ariston Servisi çağırarak ariston marka beyaz eşyalarınızın bakım ve onarımını yaptırabilirsiniz. 0216 471 59 56 dan ulaşabilirsiniz.

Buzdolapları çok önemli beyaz eşyalardan olduğu için, arızalandığı zaman hemen tamir ettirmek gerekmektedir. Buzdolaplarında en çok karşılaşılan problemlerin başında dolabın soğutmaması gelmektedir. Yanı buzdolabı içerisinde meydana gelen bir arızasından dolayı soğutma özelliğinin çoğunu ya da tamamını kaybedebilmektedir. Bu da buzdolabının temel görevini yapamaması anlamına gelmektedir. Durum böyle olunca içinde yer alan besinlerde bozulmaktadır.

Böyle bir arıza olduğu zaman mutlaka teknik servis çağırılarak buzdolabının arıza nedeni bulunmalıdır. Buzdolabı başta olmak üzere diğer tüm beyaz eşya problemlerinde Sultanbeyli Ariston Servisi çağırılabilir.

Buzdolabını dikkatlice inceleyen servis, problemi hızlı ve doğru bir şekilde analiz edecektir ve derhal tamire başlayacaktır. Garantili yedek parçaların kullanıldığı bu servis gerekirse buzdolabını alarak tamirini kendi yerinde gerçekleştirecektir ve sonucunda sapasağlam bir buzdolabı teslim edecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama