Taşdelen Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Taşdelen Ariston Servisi 0216 471 59 56

Taşdelen Ariston Servisi

Taşdelen Ariston Servisi 0216 471 59 56

Teknolojinin gelişmesinin kadınlara en büyük katkısı onların iş yükünü hafifleten beyaz eşyalar olmuştur. Çok uzun zaman olmamasına rağmen beyaz eşyalar hayatımızda çok önemli bir yer kaplamıştır. Bütün insanlar için beyaz eşyalar zaman ve para kurtarıcısıdır.

Eskiden saatler süren yemek yapmak, yiyecek saklamak, soğuk ve sıcak havaya karşı korunmak, çamaşır ve bulaşık yıkamak beyaz eşyalar sayesinde çok daha kolay bir hal almıştır. Üstelik çamaşırları ve bulaşıkları elde yıkamak, zaman kaybı ile birlikte para kaybı da demektir.

Çünkü elde yıkarken makineye göre çok daha fazla su harcanmaktadır. Bu da doğal olarak su faturasına yansımaktadır. Taşdelen Ariston Servisi çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bulaşık makinesi işleri kolaylaştıran bir beyaz eşyadır. Fakat her beyaz eşyada olduğu gibi bulaşık makinesinde de bazen arızalar, çalışma bozuklukları meydana gelebilir. Örneğin bazen bulaşık makinesi suyu ısıtmamakta, soğuk su ile yıkama yapmaktadır.

Böyle olunca da yeterli hijyen sağlanmamakta ve bulaşıklar temizlenememektedir. Görünürde bir kalıntı kalmasa da soğuk su mikropları öldürmediğinden ötürü sıcak su ile yıkama yapılmalıdır. Eğer bulaşık makinesi suyu ısıtmıyorsa büyük bir ihtimalle rezistansta bozukluk var demektir.

Rezistansta oluşan sorunu çözmek de teknik servisin işidir. Bulaşık makinesi suyu ısıtmadığında Taşdelen Ariston Servisi aranmalıdır. Servis rezistansı onararak makinenin eskisi gibi çalışmasına yardımcı olur. Eğer durum çok ciddiyse ve tamir edilemiyorsa tek çare rezistansın yenisiyle değiştirilmesidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama