Yenidoğan Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Yenidoğan Ariston Servisi 0216 471 59 56

Yenidoğan Arçelik Servisi

Yenidoğan Ariston Servisi 0216 471 59 56

Beyaz eşyalar her kadının evde en büyük dostudur. Yemek pişirmede, temizlikte, yiyecekleri muhafaza etmekte, yazın soğutma ve kışın ısıtma işlerinin gerçekleşmesinde beyaz eşyalar kullanılır.
Beyaz eşyaların hayatta yeri doldurulamayacak kadar büyüktür.

beyaz eşyalar yokken ev işleri hem çok uzun ve yorucu hem de yeteri kadar kaliteli olmamaktaydı. Örneğin bulaşıklar elde yıkandığı dönemlerde su ve zaman israfı oluyordu. Üstelik verilen saatler karşılığında tabaklar, kaşıklar temiz görünse de tam olarak mikroplardan arınamıyordu. Yenidoğan Ariston Servisi tüm marka ve model beyaz eşya tamirini yapmaktadır.

Beyaz eşyaları uzun süre kullanabilmek için birtakım önlemler alınmalıdır ve kullanma talimatlarına dikkat edilmelidir. Yıllar geçtikçe beyaz eşyaların ilk gün olduğu gibi iyi çalışmadığı ve performansının düştüğü söylenmektedir. Zaman içerisinde meydana gelen bu performans düşüklüklerinin sebebi yanlış kullanım ya da zamana bağlı aşınmalar olabilir.

Bazı parçalar eskiyebilir, hortumlar delinebilir, rezistans problemleri olabilir, güç kartında bozulmalar meydana gelebilir. Bu tür problemler hem kullanıcıya hem de zamana bağlıdır. Fakat kaynağı her ne olursa olsun mutlaka bir teknik servise başvurmak gerekir. Teknik servis problemi inceleyerek yapılması gerekenleri yapar. Kimi zaman problemler tamir işlemi ile ortadan kalkarken tamir edilemeyecek parçaların değiştirilmesi gerekebilir.

Yenidoğan Ariston Servisi tamamen orijinal parçalar ile hizmet vermektedir. Tecrübeli çalışanları, en iyi hizmeti sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutar. Çağrı merkezini arayarak aynı gün içine bile randevu alınabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama