Ziverbey Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ziverbey Beko Servisi 0216 471 59 56

Ziverbey Beko Servisi

Ziverbey Beko Servisi 0216 471 59 56

Üstün teknolojilere sahip olan Beko çamaşır makinelerinde kaliteli ve uzun ömürlü bir kullanım sağlayabilmek için mutlak suret ile öncelikli olarak makinenizin bakım ve temizliği konusunda son derece titiz bir şekilde hareket etmeye özen göstermelisiniz.

Özellikle de çamaşır makinenizin kaliteli ve üstün bir performans sunabilmesi açısından Ziverbey Beko Servisi olarak çamaşır makinenizde düzenli olarak kısa periyotlar halinde temizlik ve bakım yapmanız konusunda uyarılarda bulunuyoruz.

Alanlarında uzman ve deneyim sahibi olan teknik personellerimiz, çamaşır makinesi arızası onarımlarında temizlik ve bakım uygulamalarının düzenli olarak gerçekleştirilmemesinden kaynaklı olarak arızanın meydana geldiği görülmektedir.

Özellikle de yoğun şekilde yabancı cisim ile temas halinde kalmak durumunda olan ve mekanik yapısının üzerine elektriksel ve su tüketiminin gerçekleştirilmekte olunduğu çamaşır makinesinde her ne kadar Beko teknolojisi bulunuyor olsa da zaman içerisinde periyodik bakımlarını yapmamanız, makinenizde arızalanmalara yol açabiliyor.

Ziverbey Beko Servisi teknik merkezimizde uzmanlarımız en sık şekilde çamaşır makinelerinde periyodik bakımın yapılmamasından dolayı zaman içerisinde meydana gelebilen tıkanmalardan kaynaklı olarak çok ciddi boyutlardaki arızalanmalar öne çıkıyor. Bu tip arızalanmaların önlenebilir olduğu göz önünde bulundurulduğunda gereksiz düzeyde ek maliyet ile karşı karşıya kalınması muhtemel oluyor.

Servis personellerimiz, makinenizde gereklilik arz eden parça değişimlerinde ise yalnızca orijinal Beko yedek parça kullanımını gerçekleştirerek, çamaşır makinenizin kısa süreler içerisinde aynı parça üzerinden çeşitli arızalanmalar meydana gelmesinin önüne geçebilmekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama