Beykoz Amana Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Beykoz Amana Servisi 0216 471 59 56

Beykoz Amana Servisi

Beykoz Amana Servisi 0216 471 59 56

Çamaşır makinesi ile ilgili birçok arıza söz konusu olabilir. Bu arızaların tadilatı için ise Beykoz Amana Servisine başvuru yaparak arızanızın tadilatını çözebilirsiniz. Arıza tadilatınız için Beykoz Amana Teknik servisini arayarak arıza kaydı bırakmanız yeterlidir.

Çamaşır makinesinde en çok rastlanılan arızaların başında çamaşır makinesinin su almaması gelmektedir. Genel olarak çamaşır makinesinin su almamasının birçok sebebi bulunmaktadır. Genel olarak teknik servis ekibi olarak en çok karşılaşılan problem şebeke musluğunun kapalı olmasıdır. Şebeke musluğunun kapalı olmasından dolayı makine su almayacaktır. Ancak şebeke musluğunun açılmasıyla birlikte makine de su almaya başlayacaktır. Bunun için teknik servis çağırmadan önce şebeke musluğunu kontrol etmelisiniz.

Su giriş hortumlarının bükülmesi ve su giriş hortumlarının eğilmesi gibi sebeplerle su giriş hortumundan su giriş tıkanmakta, durmaktadır. Bu durum ise su girişini durduracağından makine su alamayacaktır. Bunun için su giriş hortumunu düzeltmelisiniz. Eğer ki makinenin su almaması su giriş hortumunun bükülmesinden kaynaklanıyorsa hortumu düzeltmenizle birlikte makine su almaya başlayacaktır.

Su giriş hortumunun çeşitli kalıntı ve pisliklerden dolayı kirlenmesi de su giriş hortumunun tıkanmasına sebep olmaktadır. Su giriş hortumunun tıkanması ise su girişinin durmasını, makinenin su alamamasına sebep olmaktadır. Bunun için de makine su giriş hortumunun filtreleri temizlenir. Filtrelerin temizlenmesiyle birlikte makine yeniden su almaya başlayacaktır.

Su giriş hortumunun bükülmesi ya da şebeke musluklarının kapalı olmasından makine su alım sorunu yaşamıyorsa altındaki sebep farklıysa mutlaka Beykoz Amana Servisini aramalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama