Çekmeköy Amana Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Çekmeköy Amana Servisi 0216 471 59 56

Çekmeköy Amana Servisi

Çekmeköy Amana Servisi 0216 471 59 56

Çamaşır makinesiyle ilgili birçok sorun ve arıza oluşabilir. Bu arızalardan bir tanesi de çamaşır makinesinin suyu boşaltma sorunudur. Çamaşır makinelerinde en sık görülen arızalardan bir tanesi de makine su alırken, suyu boşaltamamasıdır. Çamaşır makinesinin suyu boşaltamamasının ise birçok farklı sebebi bulunmaktadır.

Çamaşır makinesinin su boşaltma hortumu kıvrılmış ise çamaşır makinesi su boşaltma sorunu yaşayacaktır. Bu duruda hortumu düzeltmeniz çamaşır makinesinin su boşaltma sorunu yaşamasının önüne geçecektir. Ancak çamaşır makinesi boşaltma hortumunun kirli maddeler ve pisliklerin birikmesi durumunda boşaltma hortumu tıkanacak ve su boşaltamaz hale gelecektir. Bu durumda ise Çekmeköy Amana Servisini aramalı ve makine borusunun filtresi temizlenmelidir.

Çamaşır makinesinin su boşaltma sorunu yaşanmasının bir diğer sebebi ise çamaşır makinesi pompasının tıkanmasıdır. Çamaşır makinesi pompası da aynı şekilde çamaşır makinesinin pisliklerinin pompada birikmesi durumunda çamaşır makinesi pompası tıkanacak ve çamaşır makinesi su boşaltma sorunu yaşayacaktır. Pompadan kaynaklanan çamaşır makinesi su boşaltma sorunlarında popa filtresi temizlenmektedir.

Çamaşır makinesinde su boşaltma hortumunun temizlenmesi ya da pompa filtresinin temizlenmesi zor bir işlem değildir. Anında ve çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Çamaşır makinesinin su boşaltma sorunu yaşamasının sebeplerinden bir tanesi de pompa motorunun bozulmuş olmasıdır. Eğer ki çamaşır makinesi pompası bozulmuşsa pompanın yenisiyle değiştirilmesiyle birlikte makine su boşaltma sorunu yaşamayacaktır.

Çamaşır makineniz her ne sebepten su boşaltma sorunu yaşıyor olursa olsun Çekmeköy Amana Servisini arayarak tadilatı gerçekleştirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama