Kartal Amana Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kartal Amana Servisi 0216 471 59 56

Kartal Amana Servisi

Kartal Amana Servisi 0216 471 59 56

Çamaşır makinesiyle ilgili birçok arıza yaşanmaktadır. Ancak bu arızaların birçoğu makinenin altından su kaçırmasıyla kendini göstermektedir. Makinenin altından su kaçırmasının ise birçok farklı sebebi bulunmaktadır.

Çamaşır makinesinin altından su kaçırmasının genel anlamda hortumdan kaynaklandığı görülmektedir. Hortumların giriş yerleriyle bağlantısının gevşek olması durumunda makinenin altından su çıkacaktır. Bunun yanı sıra hortumların yırtık ya da delik olması durumunda da hortum su çıkaracak ve dolayısıyla makinenin altından su kaçacaktır. Çamaşır makinesinin hortumlarının patlaması durumunda da aynı şekilde makinenin altından su gelecektir. Eğer ki çamaşır makinenizin altından su gelmesinin sebebi hortum kaynaklıysa hortumun değiştirilmesi gerekmektedir. Ancak hortumun kelepçesiyle arasında gevşeklik oluşması durumunda ise kelepçe sıkıştırılmalıdır.

Kapı körüklü contanın delinmiş olması da çamaşır makinesinin su kaçırmasına sebep olmaktadır. Bu durumda çamaşır makinesinin kapı körüklü contası değiştirilmelidir. Bu sayede makinenin altından su kaçması engellenmiş olacaktır.

Çamaşır makinesinin altından su gelmesinin sebebi hortumlarda ki hasardan kaynaklanabilir. Ancak bunun ileri aşaması olarak kazanın delinmiş olma ihtimali de bulunmaktadır. Çamaşır makinesi kazanının delinmesi durumunda çamaşır makinesi kazanı tadilat edilmelidir. Çamaşır makinesinin kazanının her hangi bir sebepten ötürü delinmesi durumunda makine Kartal Amana servisi tarafından tadilatı gerçekleştirilmektedir.

Rezidansın yerini bozmuş, yerinden oynamış olma ihtimali vardır. Bu durumda rezidans düzeltilmelidir. Bu düzeltmeyle birlikte makine su kaçırma sorunu da ortadan kalkmış olacaktır. Tüm bu arızalara karşı Kartal Amana Servisi arayarak makinenizin tadilatını gerçekleştirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama