Maltepe Amana Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Maltepe Amana Servisi 0216 471 59 56

Maltepe Amana Servisi

Maltepe Amana Servisi 0216 471 59 56

Geniş ulaşım ağına sahip olan Maltepe Amana Servisi teknik desteğe ihtiyacınız olduğunda sizin yanınızda oluyor. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı birçok Amana marka eşyanın tadilatı için Maltepe Amana Servisine başvurabilirsiniz.

Çamaşır makinesinin zıplaması, titremesi gibi durumlara çok sık rastlanmaktadır. Bu genel olarak yaşı ilerleyen makinelerde görülen bir durumdur. Ancak bazı makineler vardır ki daha ilk alındığı andan itibaren titremeye, zıplamaya başlarlar. Bu makinelerde imalat hatası sorunu olabilir. Ancak öncelikle Maltepe Amana Servisine başvurmalısınız. Başvurunuzu yaptıktan sonra teknik servisimiz size gün ve saat olmak üzere teknik servis saati verecektir. Size verilen randevu gün ve saatinde teknik servis evinizde olacaktır. Daha sonra makineniz incelenecek, gerekli olduğu takdirde makinenize ek parça takılacaktır.

Tadilatın gerçekleşemeyeceği bir durum varsa yani makinede genel bir imalat sorunu varsa teknik servisimizin de yapabileceği bir şey yoktur. Bu durumda teknik servisimiz size bu durumu anlatacak ve dolayısıyla siz de çamaşır makinenizin imalat hatası olduğunu Amana şubesine bildireceksiniz. Bu anlamda gerekli işlemi mağaza yapacaktır.

Maltepe Amana Servisine telefon ile arayarak ulaşabilir ve randevu bırakabilirsiniz. Maltepe Amana Servisine ulaşabileceğiniz numarayı aradıktan sonra teknik servis kaydı bırakırken telefon numaranız, adınız, soyadınız gibi kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun yanı sıra teknik servis kaydı kaydı yapılırken makinenizin arızası ile ilgili de bilgilendirme yapmalısınız. Bu sayede teknik ekibimiz gerekli malzemeleri yanında götürecekti

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama