Pendik Amana Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Pendik Amana Servisi 0216 471 59 56

Pendik Amana Servisi

Pendik Amana Servisi 0216 471 59 56

İstanbul Anadolu yakasının en geniş hizmet alanı ve hizmet ağına sahip olan Pendik Amana Servisi sahip olduğu profesyonel teknik ekip ile Amana kalitesinden ödün vermeden hizmet veren bir kuruluştur. Vermiş olduğu hizmetin kalitesine güvenen teknik servis hizmetini bir yıl garanti altına alarak bir yıl içerisinde arıza tekrarlandığı takdirde vereceği hizmetten ücret almamaktadır.

Pendik Amana Teknik Servisinin Verdiği Hizmetler Nelerdir?

Öncelikle çağrı merkezi hizmeti ile ürünleriniz hakkındaki şikayetinizi çok kısa bir sürede teknik servisi bildirebilmektesiniz. Çağrı merkezinde görevli olan deneyimli elemanlar sayesinde evinize her hangi bir teknik ekip gelmeden de size yönlendirilen talimatlarla sorunu sizin çözmenize yardımcı olur. Sorun çözülemeyecek kadar büyükse ya da tehlikeli bir durum arz ediyorsa size önlemleri almanız için yapmanız gerekenler konusunda bilgilendirir ve en kısa sürede evinize bir teknik ekip yollayarak sorunu çözer.

Pendik Amana Teknik Servisi Sorunu Nasıl Çözer?

Evinize gelen teknik ekip çağrı merkezinde konu hakkında bilgi alarak geldiği için sorunun kaynağına dair olabilecek bütün malzeme ve orijinal yedek parçayı yanında bulundurur.Böylece sorun ev kısa sürede evde halledilir. Ancak arıza büyükse ve ürünün merkeze götürülmesi gerekiyor ise ürünü hasar görmeyecek şekilde paketlerler ve Pendik Amana Teknik servisi aracına yükleyerek sorunu merkezde çözerler. Ürün tamir edildikten sonra yine zarar görmeyecek şekilde ambalajlanır ve ücretsiz olarak eve teslimi ve kurulumu sağlanır. Sadece tamir hizmetinden ve değişen parçalardan ücret talep edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama