Pendik Samsung Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Pendik Samsung Servisi 0216 471 59 56

Pendik Samsung Servisi

Pendik Samsung Servisi 0216 471 59 56

İstanbul’da beyaz eşya ve küçük ev aletleri konusunda uzman olan bir servis bulmak oldukça zordur. Çünkü günümüzde birçok teknik servis hizmet verdiğinden hangisinin gerçekten bu işte çok iyi olduğunu anlamak çok kolay değildir. Pendik Samsung Servis, beyaz eşya tamiri dendiği zaman akla gelen ilk servislerdendir. Uzun yıllardır bu işte kaliteli hizmet verdiklerinden ötürü sıklıkla tercih edilen bir teknik servistir. Bu nedenle hiç tereddüt etmeden beyaz eşyalar emanet edilebilir.

Pendik Samsung Servis Hangi Ürünleri Kapsıyor?

Pendik Samsung Servis, Samsung markalı tüm ürünlerin tamirini, bakımını gerçekleştirir. Ürün ayırma, model ayırma gibi durumlara yer vermez. Her ürüne aynı özeni gösterir.

Özel Samsung Servis Tercihi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir teknik servis seçiminde önemli olan o servisin işinde ne kadar iyi olduğudur. Tamir sürecinden birkaç hafta içinde ürün yine aynı arızayı veriyorsa bu teknik servisin işini iyi yapmadığına işarettir. Bu nedenle ilk şart hizmet kalitesi olmalıdır.

Pendik Samsung Servis Hizmet Süreçleri Nasıldır?

Çağrı merkezinden alınan randevu sonrası belirlenen günde teknik servis eve gelir ve incelemelere başlar. Problemin kaynağı belirlenir. En hızlı ve en iyi şekilde tamir gerçekleşir. Gerektiğinde de parça değişimi yapılır.

Pendik Samsung Servis Telefon Bilgileri

Pendik Samsung Servis’in çağrı merkezi 7/24 aktif bir şekilde hizmet vermektedir. Randevu ve bilgi için her daim aranabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama