Sancaktepe Amana Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Sancaktepe Amana Servisi 0216 471 59 56

sancaktepe amana servisi

Sancaktepe Amana Servisi 0216 471 59 56

Sancaktepe Anadolu yakasının en geniş ve en gelişmiş ilçelerinden birisi olarak cazibe merkezi haline gelmeye başladı. Durum böyle olunca da bir çok teknik servis hizmet ağı kapasitesiyle yetersiz kalmaya başladı. Tek bir teknik servis hariç. Sancaktepe Amana Servisi. Bütün teknik servislerden farklı olarak geniş hizmet ağına sahip olan servis bu hizmet ağına hızını da katarak rakipsiz olmayı başarmıştır.

Sancaktepe Amana teknik servisi müşterilerinin en büyük beklentisinin hızlı hizmet olduğunun farkında olduğu için teknik ekip eleman kapasitesini oldukça geniş tutmaktadır. Teknik ekip eleman kapasitesi oldukça geniş olduğu için gelen bütün çağrılara elemanlarını hızla dağıtarak sorunlara hızlı bir yanıt verebilmektedir. Bunun yanı sıra teknik ekibini uzman bir kadrodan oluşturması da sorunları en kısa zamanda çözmelerini sağlamaktadır.

Sancaktepe Amana teknik servisinin hızlı hizmetindeki en önemli faktör bir koordinasyon merkezinin olmasıdır. Çağrı merkezi ile bütün doğru bilgiler alınırken, bu doğru bilgiler hemen teknik ekibe bildirilir. Görevi alan ekip hemen yola çıkar ve navigasyon ile verilen adrese hemen ulaşır. Varış noktasına on dakika kalan ürün sahibi arayarak evde olup olmadıklarını kontrol etmeleri sayesinde de sorunu hızla bir çözüm üretilmiş olur. Bütün bu başarılı hizmet sayesinde Sancaktepe Amana teknik servisi tercih edilen servis olarak müşterilerinin karşısına çıkmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama