Sancaktepe Profilo Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Sancaktepe Profilo Servisi 0216 471 59 56

sancaktepe profilo servisi


Sancaktepe Profilo Servisi 0216 471 59 56


İstanbul’da faaliyet gösteren en güvenilir ve en profesyonel teknik servislerin başında yer alan Sancaktepe Profilo Servis, her zaman müşterilerine en uygun çözümleri sunar. Bakım, onarım, parça değişimi gibi hizmetleri çok uygun fiyata sunan bu teknik servis daima müşterilerini düşünerek hareket eder. Bu teknik servisin elemanları çok deneyimli ve eğitimli kişilerden oluşmuştur. Tıpkı teknik ekibi gibi, çağrı merkezi ekibi de işinde deneyimlidir. Randevu ve bilgi almak için çağrı merkezi aranabilir ve istenilen güne randevu alınabilir.

Sancaktepe Profilo Servis Hangi Ürünleri Kapsıyor?

Tüm beyaz eşyalar, elektrikli ev aletleri ve kişisel bakım için kullanılan aletler Profilo markalı olmak şartı ile tamir edilmektedir. Ürünlerin bakımları da aynı şekilde bu teknik servis bünyesinde gerçekleştirilmektedir.

Özel Profilo Servis Tercihi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Özel teknik servis seçimlerinde çok hassas olmak gerekir. Çünkü piyasada işini iyi yapmayan, baştan savma iş yapan birçok teknik servis vardır ve bunları ayırt etmek gerekir. İşte bu nedenle Sancaktepe Profilo Servis çok iyi bir seçenektir.

Sancaktepe Profilo Servis Hizmet Süreçleri Nasıldır?

Sancaktepe Profilo Servis, randevuda belirlenen günde eve gelerek tamir işlemlerine başlar. Kimi durumlarda evde tamir yeterli olmayabilir ve makinenin birkaç günlüğüne atölyede tamir edilmesi gerekebilir.

Sancaktepe Profilo Servis Telefon Bilgileri

Sancaktepe Profilo Servis’in çağrı merkezinden birkaç dakika içinde randevu almak ve bilgi edinmek mümkündür.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama