Şile Amana Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Şile Amana Servisi 0216 471 59 56

Şile Amana Servisi

Şile Amana Servisi 0216 471 59 56

Teknik servislerin gerçek bayi olup olmadığının sorgulandığı günümüzde Şile Amana teknik servisi sahip olduğu teknik servis belgeleri ile dünyaca ünlü Amana markasının servisi olduğunu ispatlamaktadır. Sunmuş olduğu kaliteli hizmet anlayışı ile Amana markasına yaraşır bir hizmet politikası olduğunu gösteren Şile Amana teknik servisi Şile ve civarındaki birçok yere hizmet vermektedir.

Birçok Amana beyaz eşya ürününe hizmet vermekte olan Şile Amana Servisi buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, mikro dalga ve kombilerde meydana gelen arızalara en kısa zamanda hızlı bir geri dönüş yapıp ürünlere eski işlevlerini kazandırmaktadır. Beyaz eşyada meydana gelen sorunları ilk olarak evde çözen teknik servis böylece ürünün kullanımını bir an önce sağlamaktadır. Ancak daha ileri seviye de bir arıza söz konusu ise Şile Amana teknik servis aracı ile merkeze götürerek arıza bakım ve onarımını orada gerçekleştirmektedir.

Öncelikle müşteri odaklı bir teknik servis olduğu için Şile Amana Servisi müşteri memnuniyeti garantili bir hizmet sunar. Uygun ücret politikası ile gerek kapıda nakit ödeme gerekse kredi kartı ile ödeme imkanı sunan servis müşterileri için sağlanabilecek her türlü kolaylığı sunmayı kendisine amaç edinmiştir. Bu amaç doğrultusunda müşterilerinden gelen olumlu ya da olumsuz bütün görüş ve eleştirilere açık olan Şile Amana teknik servisi sürekli olarak yenilenme ve gelişme gösteren bir servis olmayı başarmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama