Şile Profilo Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Şile Profilo Servisi 0216 471 59 56

Şile Profilo Servisi

Şile Profilo Servisi 0216 471 59 56

İstanbul’da hizmet veren Şile Profilo Servis, beyaz eşya konusunda uzmanlaşmış bir teknik servistir. Bu teknik servisin elemanları işinde yıllardır aktif olarak hizmet veren, profesyonelliği ve müşteri memnuniyetini ilki edinmiş kişilerdir. Şile Profilo Servis müşterilerini her zaman memnun ettiği için müşterileri de her problemlerinde bu teknik servisi arayarak yardım almaktadırlar.

Şile Profilo Servis Hangi Ürünleri Kapsıyor?

Şile Profilo Servis her türlü Profilo ürününü tamir etmektedir. Beyaz eşyalar, küçük ev aletleri, kişisel bakım aletleri bu ürünlerdendir.

Özel Profilo Servis Tercihi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öncelikle, özel teknik servis seçimlerinde mutlaka ulaşılabilirlik şartı aranmalıdır. Bireyler her istediklerinde bu teknik servise ulaşarak sorunlarını aktarabilmeli ve destek sağlayabilmelidir. Şile Profilo Servis de 7/24 aktif bir çağrı merkezi ile gayet ulaşılabilir bir konumdadır.

Şile Profilo Servis Hizmet Süreçleri Nasıldır?

Hizmet süreci ilk olarak randevu ile başlar. Randevu gününde teknik servis eve gelerek makineye yerinde müdahale yapar. Bu müdahale sonucundan makinedeki arızalar giderilir ve makine eskisi gibi çalışır. Ancak kimi zaman makinedeki problem tamir ile düzelmeyecek boyuttuysa yedek parça hizmeti almak da gerekmektedir. Şile Profilo Servis bünyesindeki tüm yedek parçalar orijinal ve garantilidir.

Şile Profilo Servis Telefon Bilgileri

Şile Profilo Servis çağrı merkezi 7/24 hizmet vermektedir. Bu çağrı merkezi aranarak dakikalar içinde randevu oluşturulabilir. Bilgi içinde çağrı merkezi aranabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama