Sultanbeyli Amana Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Sultanbeyli Amana Servisi 0216 471 59 56

Sultanbeyli Amana Servisi

Sultanbeyli Amana Servisi 0216 471 59 56

İstanbul’da teknik servis denildiğinde güvenilir tek servis olarak karşınıza çıkan Sultanbeyli Amana Servisi müşteri memnuniyeti onaylı bir servis olarak hizmet vermektedir. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet politikası ile hizmet veren Sultanbeyli Amana teknik servisi, bir yıl garanti politikasıyla da müşterilerinin güvenini kazanmaktadır.

Bir Yıllık Garanti Politikası Neleri Kapsamaktadır?

Sultanbeyli Amana Teknik servisi bir yıllık garanti politikasını vermiş olduğu bütün hizmetlere karşılığında sunmaktadır. Tamir edilmesi gereken ürün hangisi olursa olsun vermiş olduğu hizmeti garanti kapsamında sunan Sultanbeyli Amana teknik servisi, bu garantiyi aynı zamanda kullanmış olduğu yedek parçalara da sunmaktadır. Amana markasına ait olan bütün ürünlerin orijinal yedek parçasına sahip olması garanti politikasına dahil olmaktadır.

Kaç Yıllık Beyaz Eşyalar için Orijinal Yedek Parça Kullanılmaktadır?

Öncelikle gerçek bir teknik servis hizmet gücünü ait olduğu firmadan aldığı için istediği zaman orijinal yedek parçaya ulaşabilmektedir. Sultanbeyli Amana teknik servisi de resmi olarak Amana markasının teknik servisi olduğu için ister on yıllık isterse yirmi yıllık bir beyaz eşya ürünü olsun her ürünün orijinal yedek parçası bulundurmaktadır. Böyle olunca da arıza yapan ürün ne kadar eski olursa olsun Sultanbeyli Amana Teknik servisi hiçbir zaman beyaz eşyaların orjinalliğini bozmamaktadır ve müşterileri istediği takdirde kullanmış oldukları yedek parçalar için olan garantisi süresini uzatmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama