Tuzla Amana Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Tuzla Amana Servisi 0216 471 59 56

Tuzla Amana Servisi

Tuzla Amana Servisi 0216 471 59 56

Amana denilince akıllara gelen kaliteli hizmet ve mutlu müşteri profili, Amana’nın İstanbul Anadolu yakasında bulunan Tuzla Amana Servisi için de geçerli bir hal almaktadır. Servis kurulduğu yıldan bu yana sürekli olarak büyüyen ve gelişen kadrosuyla başarılı bir hizmet vermektedir.

Garanti Hizmet Süresi Nasıl İşler?

Tuzla Amana teknik servisi hangi ürünü tamir ederse etsin bütün ürünleri ve yedek parçaları için bir yıllık ücretsiz bir garanti hizmeti sunmaktadır. Ancak müşteriler garanti süresini uzatmak istediği takdirde belli bir ücret ödeyerek Tuzla Amana teknik servisinin sunmuş olduğu garanti süresini uzatabilirler.

Hizmet Kadroları Nasıl Oluşmaktadır?

Tuzla Amana teknik servisinin hizmet kadrosu üç ana koldan oluşmaktadır. Çağrı merkezi,gezici kadro ve uzman ekip.Çağrı merkezine gelen talepler gezi ekibe yönlendirilir ve gezici ekip en kısa zamanda verilen adrese ulaşır. Uzman ekip beyaz eşyada oluşan arızayı evde, kendi yerinde gidererek sunmuş olduğu hizmeti başarıyla tamamlar.

Çağrı Merkezi Hangi Hizmetleri Sunar?

Tuzla Amana Servisinin sunmuş olduğu çağrı merkezinin öncelikli hizmeti gelen arıza taleplerini alarak gezici ekibe ulaştırmaktır. Bunun yanı sıra çağrı merkezindeki deneyimli ekip basit arızaların çözümünde telefon komutu ile ürün sahibe yardımcı olmaktadır. Son olarak ise daha iyi bir hizmet verebilmek adına gelen şikayet ve önerileri alarak müşteri memnuniyetini arttırmayı hedeflemektedir. Tuzla Amana servisi çağrı merkezi hizmeti ile müşterilerine iletişim kolaylığı sunan güvenilir bir teknik servistir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama