Tuzla Profilo Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Tuzla Profilo Servisi 0216 471 59 56

Tuzla Profilo Servisi

Tuzla Profilo Servisi 0216 471 59 56

Beyaz eşyalar her evin yardımcısı ve hayat kolaylaştırıcısıdır. Beyaz eşyalarda arıza meydana geldiği zaman insanların da doğal olarak hayat standardı düşmektedir. Bu hayat standardını düşürmemek açısından profesyonel bir teknik servis olan Tuzla Profilo Servis aranarak randevu alınabilir. Tuzla Profilo Servis yalnızca beyaz eşyalar için değil elektrikli ev aletleri ve kişisel bakım aletleri için de yardıma hazırdır.

Tuzla Profilo Servis Hangi Ürünleri Kapsıyor?

Tüm beyaz eşyalar, her türlü küçük ev aleti bu servisin hizmetinden faydalanabilir. Ancak bu ürünler Profilo markalı olmak zorundadır.

Özel Profilo Servis Tercihi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Özel Profilo servis seçerken servisin ne kadar kaliteli hizmet verdiği çok önemlidir. Servis bünyesinde çalışan elemanlar uzun yıllardır bu işe emek veren, eğitimli kişilerden oluşmalıdır. Tuzla Profilo Servis bünyesinde çalışan her birey eğitimli ve deneyimlidir.

Tuzla Profilo Servis Hizmet Süreçleri Nasıldır?

7/24 hizmet veren çağrı merkezinden randevu aldıktan sonra belirlenen günde teknik servis eve gelir ve makineyi inceler. Sorun tespiti yapar. Bu sorun tespitinden sonra tamir planı oluşturur ve kısa bir süre içinde tamiri gerçekleştirir. Gerekli durumlarda parça değişimi uygulanır. Ancak bu yalnızca parçasında büyük problemler olan ve çalışmayan parçalar için geçerlidir.

Tuzla Profilo Servis Telefon Bilgileri

Tuzla Profilo Servis’in çağrı merkezi oldukça aktiftir. 7/24 hizmet sunmaktadır. Arayarak birkaç dakika içinde kolayca randevu oluşturulabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama