Ümraniye Amana Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ümraniye Amana Servisi 0216 471 59 56

Ümraniye Amana Servisi

Ümraniye Amana Servisi 0216 471 59 56

7/24 hizmet anlayışı ile her an ulaşabilirlik politikası güden Ümraniye Amana Servisi kaliteden ödün vermeyen başarılı bir hizmet sunmaktadır. Sunmuş olduğu bu başarılı hizmeti eğitimli ve uzman kadrosu ile taçlandıran servis Anadolu yakasının en çok tercih edilen servisi olarak müşterilerinin karşısına çıkmaktadır.

Ümraniye Amana servisinden hizmet almak için 0216 471 59 56 numaralı çağrı merkezi numarasını çevirmeniz yeterli olacaktır. Çağrı merkezinde görevli olan uzman kadro en kısa zaman da ürününüz hakkında size yardımcı olacaktır. Bunun yanı sıra resmi sayfasına girerek servis çağır butonuna basabilir ve teknik servisin evinize gelmesini bekleyebilirsiniz.

Amana beyaz eşya ürünleri arıza yaptıkları zaman genellikle arıza kodu verirler. Çağrı merkezini arayarak verilen arıza kodunu söylemeniz problemin çözülmesi için yeterli olacaktır. Arıza kodu üründe basit bir arıza olduğunu gösteriyor ise beyaz eşya tamiri konusunda eğitimli olan çağrı merkezi elemanları sizi yönlendirerek sorunu çözmenizi sağlayacaktır. Böyle her hangi bir gezici servis beklemenize gerek kalmadan Ümraniye Amana teknik servisi hizmeti bir telefon kadar yakınınıza getirecektir.

Ümraniye Amana teknik servisi müşteri memnuniyeti, başarı ve ilerleme odaklı bir servis olduğu için müşterilerinden gelen her türlü şikayet ve öneriyi çağrı merkezleri aracılığı ile alarak değerlendirmeye tabi tutmakta ve en kısa zamanda da gerekli işlemleri yerine getirmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama