Üsküdar Amana Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Üsküdar Amana Servisi 0216 471 59 56

Üsküdar Amana Servisi

Üsküdar Amana Servisi 0216 471 59 56

Üsküdar Amana servisi yıllardır vermiş olduğu başarılı hizmet ile Anadolu yakasında güvenilir hizmet sunan bir servis olarak müşterileri tarafından takdir edilen bir firma olmayı başarmıştır. Bu başarısının altında yatan temel taşlar ise uzman ekip, başarılı çağrı merkezi, vizyon ve misyonlarına sadık kalmalarıdır. 24 saat açık çağrı merkezi hizmeti ile müşterilerinin şikayetlerini anında iletmesini sağlayan Üsküdar Amana Servisi, müşterilerinin mağduriyetlerini gidermek adına en hızlı hizmeti vermektedir.

Her Yaştan Beyaz Eşya Tamiri Mümkün mü?

Üsküdar Amana Teknik servisinde yer alan teknik ekip elemanları beyaz eşya tamiri üzerinden eğitim görmüş okullu elemanlar olduğu için her türlü arıza hakkından bilgi sahibidir. Ayrıca staj deneyimlerinin olması ve yıllardır bu sektörde çalışıyor olmaları onların bilgi dağarcığına deneyimi de eklemelerini sağlamıştır. Böyle her yaştan ve her modelden Amana beyaz eşyasının tamiri Üsküdar Amana teknik servisi tarafından mümkün hale getirilmektedir.

Her Yaştan Beyaz Eşyanın Yedek Parçası Mevcut Mu?

Amana markası yirmi yaşına kadar üretmiş olduğu bütün ürünlerin yedek parçalarını da üretmeye devam etmektedir. Böylece Üsküdar Amana teknik servisi yirmi yaşına kadar her tür de ve her model de beyaz eşyanın orijinal yedek parçasını bünyesinde bulundurabilmektedir. Hiçbir yerde bulamayacağınız bu hizmet sayesinde çeyizinden kalma eşyalarınızın ömrünü uzatabilir ve ilk günkü zevk ve heyecanla kullanmaya devam edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama