Çamaşır Makinesinde 3 Işık Yanıyor Ama Çalışmıyor Sorunu ve Çözüm Yöntemleri ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Çamaşır Makinesinde 3 Işık Yanıyor Ama Çalışmıyor Sorunu ve Çözüm Yöntemleri

 

Modern teknolojiyle birlikte çamaşır makineleri tüm elektronik ürünlerde olduğu gibi çok daha geniş fonksiyonellikler içeriyor. Özellikle de çamaşırların daha iyi ve daha kaliteli bir şekilde tasarruflu yıkanabilmesine yardımcı olan yeni nesil çamaşır makineleri bulunuyor. Çamaşır makinesi teknolojisinde üç ışık önemli bir rol üstleniyor. Çamaşır makinesinin 3 ışığı yanıyor ama çalışmıyor sorunu ise Sultanbeyli ArçelikServisi merkezimizin en yaygın gördüğü şikayetler arasında yer alıyor.

Çamaşır makinesinin ön gösterge paneli üzerinde yer alan ışıklardan 3 tanesinin yanmasına rağmen çalışma sağlanamıyor ise teknik bir sorun olmasına işaret edebilmektedir. Uzman teknikerlerimiz, sektörel tecrübe ve bilgileri ile hızlı ve güvenli bir şekilde çamaşır makinenizdeki ilgili arıza için müdahalede bulunmaktadır.

Çamaşır Makinesinde 3 Işık Yanmasına Rağmen Çalışmama Sorunu

Ön gösterge panelleri, çamaşır makinelerinin işlem durumu ve sorunları ile ilgili tüketicilerin etkin biçimde bilgi edinebilmesine yardımcı olur. Bu nedenle yeni nesil çamaşır makinelerinde ön gösterge panelleri çok daha gelişmiş özelliklere sahiptir. Çamaşır makinenizin ön gösterge panelinde yer alan 3 ışığın yanmasına rağmen makineniz bir türlü çalışmıyor ise teknik bir sorun olabilir. Ancak profesyonel çamaşır makinesi servis desteği için Suadiye Arçelik Servisi merkezimize başvuruda bulunmadan evvel, yapabileceğiniz küçük bazı kontroller bulunur.

Çamaşır makinenizin ön gösterge panelinde yer alan 3 ışık yanıyor ancak bir türlü ça



lışma sağlanamıyor ise göz önünde bulundurmanız gereken önemli bir husus bulunur. Bu husus çamaşır makinesinin kontrol panelindeki tuşlara sık sık basılmış olmasıdır. Böyle bir durumda çamaşır makinesinin yıkama ışığı yanıp sönmeye başlar. Bu durum özellikle çocuklu evlerde çok sık karşılaştığımız durumlardan birisidir. Böyle bir durumda çamaşır makinelerinde bulunan “çocuk kilidi” özelliğini devreye alarak, tuşların devre dışı kalmasını sağlayabilir ve çözüm oluşturabilirsiniz.

Çamaşır makinenizin teknik bileşenlerinden kaynaklı bir arıza söz konusu olması ihtimaline karşı Acıbadem ArçelikServisi uzman teknikerlerimiz kapsamlı değerlendirmede bulunur. Makinenizin ışıkları yanarken, çalışmamasına neden olabilecek tüm teknik parçalarını tek tek teste tabii tutar. Böylelikle mevcut bir sorun söz konusuysa süratle tespit eder ve kaliteli bir şekilde onarımlarını gerçekleştirir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama