Altunizade Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Altunizade Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Altunizade Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Farklı enerji türlerini sıcak su ve ısı kaynağına dönüştürebilen kombiler, çağımızın en vazgeçilmez kullanım araçlarından biri. Kombilerin verimli bir şekilde çalışabilmesi için, periyodik olarak bakımlarının yapılması büyük bir önem arz ediyor.

Farklı sistemlerin birleşiminden oluşan kombiler, kullanım yoğunluğuna paralel olarak çeşitli atıklar ve yıpranmaların meydana gelmesine sebep olurlar. Bu nedenle zamanında yapılan bakım işlemleri, hem kombilerin verimli bir şekilde çalışabilmesini sağlar ve hem de olası arızaların önüne geçer.

Altunizade Arçelik Servisi, uzun ve başarılı çalışma yıllarına dayanmakta olan deneyim ve birikimiyle, tüm kombi bakım onarım ve teknik servis hizmetlerini hızlı, nitelikli ve garantili olarak sunabiliyor. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Kuruluşumuz, müşteri taleplerinin değişen ve gelişen dünya şartları çerçevesinde yerine getirilmesinde pozitif bir yaklaşım sergileyerek beyaz eşya teknik servis, bakım ve onarım hizmetlerini Arçelik markası adı altında İstanbul ilimizde Yetkili Teknik Firma olarak başarı ile yerine getirmektedir.

Kuruluşumuz, müşteri odaklı kendine has özel çalışma prensipleri ile bugün her bölgede şubeleri aracılığıyla ortak hareket etmekte olup, nitelikli ve kaliteli hizmet sunumlarına yüksek teknik donanım desteği vermektedir. Hizmet sahalarında müşteri memnuniyeti açısından olumlu çalışmalar sergileyen ve her çalışmasında titiz ve özverili yaklaşımlar meydana getiren Altunizade Arçelik Servisi, günümüz müşteri anlayışına uygun hizmet sunumu gerçekleştirmekte, modern firma düzeyinde çalışmalarını yerine getirmektedir.

Şubemiz, nitelikli faaliyetlerini konusunda uzman personel farkı ile gerçekleştirmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama