Balçova Demirdöküm Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Balçova Demirdöküm Servisi 0232 271 7114

Balçova Demirdöküm Servisi

Balçova Demirdöküm Servisi - 0232 271 7114

Demirdöküm dayanıklı ev aletleri üretecek insanların hayatını kolaylaştırdığı gibi vermiş olduğu teknik servis hizmetleriyle üretmiş olduğu ürünlerin arkasında durduğunu göstermektedir. Türkiye’nin dört bir yanında var olan teknik servislerinden birisi de İzmir Balçova’da hizmet vermektedir.

İzmir Balçova demirdöküm servisine 0232 271 7114 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz ve evinizde bulunan her türlü demirdöküm dayanıklı ev aletlerinizin bakım ve onarımını yaptırabilirsiniz. Balçova demirdöküm servisi kombi bakımı ve tamiri, klima bakımı ve tamiri, termosifon bakımı ve tamiri, termoboyler bakımı ve tamiri hizmetlerini 7 x 24 olarak kullanıcılarının hizmetine sunmaktadır.

Balçova Demirdöküm servisinin vermiş olduğu bu hizmetleri öncelikle telefonunuzdan alabilirsiniz. Telefonun ucundaki müşteri hizmetleri yetkilisi sizin arıza talep bilginizi alacaktır ve eğer meydana gelen arıza basit çözümlü bir arıza ise size telefondan yönlendirme yaparak arızanın kısa sürede giderilmesini sağlayacaktır.

Böylece teknik servisin gelmesini beklemek zorunda kalmayacaksınız ve bir daha böyle bir arıza ile karşılaştığınızda da ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Ancak arıza sizin giderebileceğiniz bir arıza değil ise en kısa zamanda size bir eki yollanacak ve sorununuz en kısa zaman da çözülecektir.

Arıza hizmetlerinin yanı sıra bakım hizmetleri de veren Balçova Demirdöküm servisi, evinizde bulunan demirdöküm dayanıklı ev aletlerinin yıllık periyodik bakımlarını da yapmaktadır ve bunun için randevu almanız yeterli olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama