Bornova Demirdöküm Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Bornova Demirdöküm Servisi 0232 271 7114


Bornova Demirdöküm Servisi0232 271 7114

Bornova Demirdöküm servisi Demirdöküm ısıtma ve soğutma sistemleri kullanan bütün tüketicilerine Bornova çevresinde bakım ve tamir hizmetini yedi gün yirmi dört saat olacak şekilde sunmaktadır.

Klima, kombi, termosifon, termoboyler gibi demirdöküm aletlerinde meydana gelen arızlar için arayabileceğiniz demirdöküm Bornova teknik servisi size en kısa zamanda hızlı bir çözüm sunacaktır. Ayrıca garanti kapsamında olan hizmetlerden ücret talep etmemekle birlikte, ısıtma ve soğutma sistemlerinizin yıllık bakımını da yapmaktadır.

Bornova Demirdöküm servisi, Demirdöküm markasının bir kolu olduğu için de ısıtma ve soğutma sistemlerinizde yapılacak olan her türlü arıza ve bakım hizmetleri Demirdöküm markasının garanti kapsamında olacaktır ve ayrıca değiştirilmesi gereken parçalar yine orijinal parçalarıyla değiştirilecektir.

Parça değişiminin yanı sıra üründe üretim hatası varsa Bornova Demirdöküm servisi sizin için ürününüzü firmaya gönderecek ve yeni bir ısıtma soğutma sisteminin yollanmasını talep edecektir. Gelen yeni ürün yine teknik servisiniz tarafından evinize teslim edilecek ve kurulumu yapılacaktır.

Bornova Demirdöküm servisinin vermiş olduğu bu hizmetlerden faydalanmak için ise sadece bir Demirdöküm ısıtma ve soğutma sistemleri kullanıcısı olmanız ve Bornova’da ikamet etmeniz yeterli olacaktır.

Bornova Demirdöküm servisine ise 0232 271 7114 numaralı çağrı merkezini aramanız yeterli olacaktır. Demirdöküm çağrı merkezi size Bornova Demirdöküm teknik servisini yönlendirecek ve sorununuz çözülecektir.


1 yorum:

Kombimiz yanıyor fakat petekler iyi ısınmıyor

Yorum Gönder

Özel Arama