Libadiye Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Libadiye Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Libadiye Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Çağımızın dinamik yaşam koşulları içerisinde, elektronik eşyalar daha fazla önem kazanmış durumdalar. Teknolojinin olağanüstü gelişim hızının gündelik yaşamımıza yansıması olan ürünlerin başında gelen bulaşık makineleri, sahip oldukları ileri teknoloji ve teknik özelliklerle, olağan yaşantımızda harcadığımız elektrik, su ve özellikle zamanı çok daha tasarruflu kullanabilmemizi sağlıyor.

Bununla birlikte bulaşık makinelerinin kurulumu sırasında dikkat edilmesi gereken birkaç detay, hem cihazlarımızın daha verimli çalışmasını sağlıyor ve hem de daha uzun ömürlü olarak kullanabilmemize yardımcı oluyor.

Bulaşık makinelerinin doğrudan güneş alan, kalorifer veya ocak gibi ısı kaynaklarına yakın olmamasına özen gösterilmesi, konumlandığı alanın altında halı ve benzeri zemin kaplayıcıların bulunmaması önemli detaylardır.

Bulaşık makinenizin kurulumu ile ilgili Libadiye Arçelik Servisi teknik personellerinin bilgi ve deneyimlerine başvurmanız, ilerleyen zamanlarda oluşabilecek tüm hatalı kullanımların önüne geçebilmenizi sağlayacaktır.

Bölgenin yoğun nüfus özelliklerine uygun olarak yapılanmış olan kuruluşumuz, çağımızın sürekli değişen koşullarında ortaya çıkan yeni hizmet ihtiyaçlarına uygun olarak, kişiye özel bir hizmet sunumu gerçekleştiriyor. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Tüm hizmetlerini gezici üniteleri aracılığıyla her gün ve her saat olarak sunabilen Libadiye Arçelik Servisi, tüm arızaların yerinde onarılabilmesi amacıyla özel bir şekilde yapılanmış gezici üniteleri hizmete sunmuştur. Bulaşık makineleri ve yanı sıra tüm beyaz eşya ürünleriyle ilgili yaşadığınız sorunları en kısa süre içerisinde ve nitelikli olarak çözebilen teknik personellerimizin sunduğu tüm onarım hizmetleri, 1 yıl boyunca kuruluşumuzun garantisi altında sunuluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama