Altayçeşme Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Altayçeşme Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Altayçeşme Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Her geçen gün hızla gelişen beyaz eşya teknolojilerinin dünya genelinde 1 numaralı markası olarak öne çıkan ve Türkiye’de de son derece yoğun şekilde tüketici tarafından tercih edilmekte olunan Arçelik markalı beyaz eşya ürünleri arasında çamaşır makineleri modelleri fark yaratıyor.

Son derece ileri nesil teknolojilerinin yanı sıra yüksek fonksiyonelliği ve 1.sınıf kalitesi ile tüketiciye çamaşır yıkama uygulamaları esnasında çok önemli çözümler ve fırsatlar sunuyor.Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bu yüzden de yaygın şekilde kullanılmakta olunan Arçelik çamaşır makinelerinde karşı karşıya kalınan sorun ve arızalanmalarda da eşdeğer kalite ve teknoloji standartlarında servis uygulamaları Altayçeşme Arçelik Servisi merkezimizce sunulmaktadır.

Çamaşır makinenizde karşı karşıya kalabildiğiniz kaynar derecede su ısınması sorununa yönelik olarak Altayçeşme Arçelik Servisi merkezimizin alanlarında uzman ve deneyim sahibi olan teknik ekipleri tarafından kısa süreler içerisinde kaliteli ve ekonomik çözümler sağlanmaktadır.

Bu çerçevede de teknik ekiplerimiz Arçelik markalı çamaşır makinenizdeki kaynar derecedeki yıkama suyu ısınması sorunu için termostat arızası kontrolü gerçekleştirerek, termostat üzerinde bir arıza tespit etmesi durumunda yenisi ile değişimini gerçekleştirmektedir.

Eğer arıza termostat üzerinde belirlenmez ise ekiplerimiz, ısıtıcı devresinde röle kontaklarında yapışma olup, olmadığını kontrol ederek, gerekli müdahalelerde çözmeye çalışır. Olmaması durumunda ise yenisi ile değişimini gerçekleştirmektedir.

Tüm bu parça değişimleri esnasında kullanılmakta olunan yedek parça ürünleri doğrudan orijinal Arçelik yedek parçaları olduğundan uzun süreli dayanıklılık ve kaliteli performans sağlanmasını mümkün kılıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama