Ferhatpaşa Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ferhatpaşa Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Ferhatpaşa Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Gündelik yaşamımızın ayrılmaz parçası olan buzdolapları, çok büyük bir yüzdeyle kullanım hataları nedeniyle arızalar ortaya çıkarıyor. Özellikle buzdolaplarının temizliği sırasında yapılan çeşitli hatalar, cihazların çeşitli aşınma ve yıpranmalara maruz kalmasına neden oluyor.

Buzdolabının iç haznesinin temizliği yapılırken, aşındırıcı kimyasal hijyenik ürünleri kullanılmamalıdır. Buzdolapları yiyeceklerimizi depoladığımız kullanım ürünleri olarak, yiyecek kalıntıları nedeniyle koku oluşturmaya en ideal cihazlar arasındadır. Bu duruma engel olmak için, gıdaların buzdolaplarına sıcakken konulmamasına, ağzı kapalı kaplar ile muhafaza edilmesine dikkat edilmelidir.

Cihazların temizliği yapılırken, sadece ılık su kullanılması tavsiye edilir. Aynı zamanda aşındırıcı nitelikteki sünger ve bezlerinde temizlik sırasında kullanılmaması önemlidir. Buzdolaplarınızda oluşan her türlü teknik arızayla ilgili yirmi dört saat boyunca başvurabileceğiniz Ferhatpaşa Arçelik Servisi teknik personelleri, sorununuzu en kısa süre içerisinde ve yerinde çözebilecek şekilde yapılandırılmıştır. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Buzdolaplarınızın kenar lastikleri, cihazınızın verimli bir şekilde çalışabilmesi için en önemli parçalardan biridir. Bu lastiklerde oluşan aşınmalar genelde temizlik sırasında gerçekleşiyor. Lastiklerde oluşan aşınmalar, buzdolaplarının iç ve dış ortam sıcaklık dengesini ayarlamak konusunda sıkıntı yaşamasına ve devamında da yoğun bir şekilde çalışmaya mecbur kalmasına neden olur.

Bu durum, hem yüksek enerji tüketimine neden olur ve hem de cihazınız yoğun şekilde çalıştığı için fazladan binen yük nedeniyle yorgunluk yaşar. Ferhatpaşa Arçelik Servisi çağrı merkezi, her gün ve her saat olmak üzere hizmet sunması amacıyla yapılandırılmıştır. Tüm hizmet taleplerinizi tarafımıza dilediğiniz her saatte ulaştırabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama