Feyzullah Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Feyzullah Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Feyzullah Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Bulaşık makineleri kullanıcıları arasında en fazla şikayet konusu olan durumlardan biri, bardaklarda oluşan yıpranma, tortu ve özellikle lekelerdir.

Bu durumun ortaya çıkmaması için, cihazların teknik ve teknolojik özellikleri, farklı bir şekilde geliştirilen detaylara ve hassaslığa sahiptir. Bununla birlikte, cihazların yeteneklerini tam olarak kullanmasını engelleyen pek çok dış faktör bulunur.

Bu faktörler arasında sert şebeke suyu, bardakların bulaşık makinesinde yıkanmak üzere üretilmemiş olmaması, bulaşık makinesinin temizliğinin tam olarak yapılmaması ve benzeri nedenler vardır.

Feyzullah Arçelik Servisi çağrı merkezine iletilen şikayetler arasında, sıklıkla karşılaşılan lekeli bardaklar için, yapılması gereken birkaç basit işlem vardır. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bulunduğunuz bölgedeki şebeke suyunun sertlik derecesini öğrenmek ve suyun sertliğine göre, bu amaç doğrultusunda geliştirilmiş çeşitli filtreler kullanarak suyu yumuşatmak başvurabileceğiniz önemli bir yöntemdir.

Suyun yumuşatılması sağlanarak, bardakların ve diğer bulaşıkların suyun içerisinde bulunan kireç ve diğer aşındırıcı minerallerden etkilenmesinin önüne geçebilirsiniz. Yanı sıra bulaşık makinenizin iç bölme temizliğini periyodik olarak yapmanız, bulaşık yıkanırken cihazın içerisinde kalan çeşitli tortular ve yağlardan sonraki bulaşıkların etkilenmesinin önüne geçebilirsiniz.

Bir diğer dikkat edilmesi gereken detay ise, hem bardaklarınızı ve hem de hassas bulaşık parçalarınızı seçerken, bulaşık makineleri için yeterli dayanıklılığa sahip olduğunu önceden belirlemenizdir.

Feyzullah Arçelik Servisi, teknik servis personellerimize, bulaşık makinenizin verimli çalışmadığı her türlü durumda sorunlarınızı aktarmanız, cihazın doğru ve etkili çalışması için gerekli olan işlemleri yapabilmenizi de sağlayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama