Moda Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Moda Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Moda Arçelik Servisi

Moda Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Günlük yaşantı içerisinde yaşam alanlarında en sık kullanılan teknolojik ürünlerin arasında bulaşık makineleri de yer alıyor. Özellikle günlük yaşantı içerisindeki pek çok işlemin çok daha kaliteli standartlarda daha önceki işlem alternatiflerine göre çok daha kolay şekilde gerçekleştirilebilmesine yardımcı olan beyaz eşya teknolojilerinden birisi olan bulaşık makineleri ile bulaşık yıkamak artık çok daha kolay oluyor.

Ancak evinizin en önemli teknolojilerinden birisi olan bulaşık makinenizin pek çok etkene bağlı olarak çeşitli arızalanmalar ile karşı karşıya kalması da son derece doğal bir durumdur.

Bu aşamada önemli olan bulaşık makinenizin arızasına yönelik olarak profesyonel hizmetler almaya dikkat etmenizdir. Bu çerçevede de Moda Arçelik Servisi olarak, Moda bölgesi içerisinde yer alan gezici teknik ekiplerimiz ile sizlerden gelecek arıza çağrılarına kısa süreler içerisinde müdahaleler gerçekleştirebiliyoruz.

Alanlarında uzman ve her zaman güncel eğitim uygulamalarına tabi olan teknik personellerimizden oluşturulan teknik ekiplerimiz, bulaşık makinenizin çalışmamasına neden olan veya çalışma performansını düşüren arızasını kısa sürede tespit ederek, onarımını kaliteli standartlarda gerçekleştiriyor.

Özellikle yalnızca orijinal yedek parça kullanımının gerçekleştirilmekte olunduğu Moda Arçelik Servisi merkezimize 7 gün 24 saat çağrı merkezimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Böylelikle bulaşık makinenizin arızalandığı her an alanlarında uzman personellerin desteğinden yararlanabilme şansına sahip olabilirsiniz.

Ayrıca sizlere özel sunulan 1 yıllık garanti hizmeti ile de bulaşık makinenizde benzer veya aynı sorunların yaratacağı mali mağduriyetlerden de kurtulabiliyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama