Namık Kemal Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Namık Kemal Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Namık Kemal Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Arçelik çamaşır makineleri, dayanıklı ve tüketici beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmesi amacıyla hazırlanmış özel bir teknolojiye sahiptir. Makinenin iç bölme temizliğinin yapılabilmesi için hazırlanmış servis programı kullanılarak, makinenizin iç temizliğini periyodik olarak yapabilirsiniz.

Çamaşır makineleri kullanıma paralel olarak çeşitli artık ve kirler sonucunda sağlığınızı tehdit eden bir duruma gelebilir. Bu nedenle belirli aralıklarla çamaşır makinenizin özellikle iç temizliğinin yapılması önemli bir detaydır. Servis programına sahip olmayan serilerdeki çamaşır makinelerinin iç temizliğini yapmak için, cihazınızın deterjan bölmesine, yıkama sırasında da kullandığınız deterjandan koyarak, boş bir şekilde çalıştırmanız yeterlidir.

Namık Kemal Arçelik Servisi teknik servis personellerine ulaşan arıza kayıtlarında yapılan araştırmada, temizlik ile ilgili yapılan hataların arıza nedenleri arasında çok büyük bir yüzdeye sahip olduğu belirlenmiştir.Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bu nedenle çamaşır makinesinin temizliği sırasında, mutlaka kullanma kılavuzunda sunulan önerilerin takip edilmesi önemlidir. Cihazınızın dış temizliğinin sadece ılık su ve aşındırma özelliği bulunmayan bir bez yardımıyla yapılması önerilir.

Yoğunlaşmış kir kalıntılarının temizliği sırasında ise, hazırlanan ılık suyun içerisinde az miktarda damlatılan bulaşık deterjanı kullanılması tavsiye edilir. Cihazınızın içerisinde kullanımdan kaynaklı olarak biriken kireçlerin periyodik olarak temizlenmesi, makinenin verimli çalışması için bir ön şarttır.

Kireç temizliğinin ise, bu amaç doğrultusunda hazırlanmış olan kireç çözücüler yardımıyla yapılması, aşındırıcı bezler kullanılmaması önemlidir. Namık Kemal Arçelik Servisi, 24 saat boyunca makineniz ile ilgili sorunlarda ulaşabileceğiniz bir şekilde hizmet sunmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama