Altunizade Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Altunizade Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Altunizade Siemens Servisi - 0216 471 59 56 

Çamaşır makinenizin standart kullanımları esnasında çeşitli arızalanmalar ile karşı karşıya kalmanız son derece normal ve olağan durumlardır.

Çünkü her ne kadar ileri nesil teknolojiye sahip olsa da zaman içerisinde mekanik sistemler olması nedeni ile çamaşır makinelerinde çeşitli arızalanmalar meydana gelebiliyor.

İşte bu noktada arızaya ilişkin olarak belirtilerin dikkate alınması ve Altunizade Siemens Servisi merkezimize bildirimde bulunmanız en önemli noktayı oluşturmaktadır.

Özellikle normal kullanım süreci içerisinde çamaşır makinenizin fişi takılı olmasına karşın çalışmama sorunu ile karşı karşıya kalması halinde ise kesinlikle profesyonel bir uygulama gerçekleştirilmesine önem vermeniz gerekiyor.

Ancak çamaşır makinenizin prize takılı olmasına karşın çalışmaması durumunda Altunizade Siemens Servisi merkezimize başvuruda bulunmadan önce makinenizin bağlı bulunduğu prizde elektrik bulunup, bulunmadığını kontrol etmeniz gerekiyor.

Bunun yanı sıra elektrik hattınıza ilişkin olarak genel bir problemin bulunup, bulunmadığını önerilene göre bir uzmana kontrol ettirmenizde ayrı bir avantaj sağlayacaktır. Tüm bu kontrollerin ardından herhangi bir sorun tespit edemezseniz 7 gün 24 saat erişim sağlayabileceğiniz iletişim hattımıza başvuruda bulunabilirsiniz.

En kısa süre içerisinde bölgenizdeki teknik ekiplerimiz adresinize yönlendirilerek, arıza onarım çalışmalarının kısa süreler içerisinde tamamlanarak, size yaratacağı mağduriyetin en kısa süre içerisinde sonlandırılmasını sağlamaktayız.

Bu çerçevede de çamaşır makinenizin elektrik kablosunda kopukluk meydana gelip gelmediği kontrolü gerçekleştirilmektedir. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırınız.

Eğer kopuk ise yenisi ile değiştirilirken, ikincil olara başlat düğmesinde arıza bulunup, bulunmadığı kontrol edilerek arızalı ise yine değiştirilerek, makinenizin çalışması sağlanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama