Dragos Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Dragos Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Dragos Siemens Servisi - 0216 471 59 56 

Çamaşır makineleriniz ile kısa sürelerde yıkadığınız çamaşırlarınızdan gelen çeşitli parçalar, üzerindeki kirden oluşan birikintiler ve çok daha fazlası çamaşır makinenizin gider borusu içerisinde tıkanmaya yol açabilir.

Bu tıkanmanın yaratmış olduğu sesler, performans düşüklüğü ve hatta makinenizin çalışmaması gibi durumları kesinlikle dikkate almanız büyük bir önem arz ediyor.

Eğer makinenizin zaman içerisinde gider kısmından pis suyu atmamaya başlamış ise veya oransal olarak daha düşük seviyelerde su atışı yapmakta ise kesinlikle gider borunuzu kontrol etmeye özen göstermelisiniz. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Ancak bu kontrolde çamaşır makinenizin gider borusu içerisinde herhangi bir tıkanma tespit edememeniz durumunda kesinlikle Dragos Siemens Servisi merkezimize başvurmalısınız.

7 gün 24 saat iletişim hattımız üzerinden alanında uzman ilgili personelimiz ile iletişim kurarak, çamaşır makinenizde meydana gelen arızalanma ile ilgili olarak bilgi verebilir ve bölgemizde bulunan Dragos Siemens Servisi gezici teknik personellerimizden hızlı ve kaliteli servis hizmetleri alabilirsiniz.

Her zaman maksimum düzeydeki müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde çamaşır makinenizde meydana gelebilen arızalanmalarda bölgenizdeki teknik ekiplerimiz kısa süreler içerisinde müdahalelerde bulunduğu gibi kalıcı ve kaliteli arıza onarım çalışmalarını çok daha uygun maliyetlerde ancak orijinal Siemens yedek parça kullanımı gerçekleştirerek, uygulamaktadır.

Böylelikle kısa süreler içerisinde üstün performansa sahip olan Siemenes markalı çamaşır makinenizi ilk günkü performansın çok uzun süreler kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama