Fenerbahçe Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Fenerbahçe Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Fenerbahçe Siemens Servisi

Fenerbahçe Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri ile birlikte artık çamaşırların çok daha kaliteli bir şekilde yıkanması mümkün hale gelirken, bu durumun çok daha düşük enerji ve su tüketiminin dışında çok daha kısa süreler içerisinde çok daha modern koşullarda gerçekleştirilebilmesine olanak sağlıyor.

Özellikle de günümüzün en ileri beyaz eşya teknolojilerini geliştiren Siemens’in en üstün teknolojiye sahip olan çamaşır makineleri ile birlikte çok daha kaliteli ve çok daha konforlu bir çamaşır yıkaması gerçekleştirebilme şansına sahip olunabiliyor.

Ancak çamaşır makinenizin kullanımı esnasında yapabileceğiniz çeşitli hatalar veya çevresel etmenler nedeni ile karşı karşıya kalabileceğiniz her arızalanma durumunda Fenerbahçe Siemens Servisi merkezimiz tarafından profesyonel ve teknolojik altyapıda bir servis hizmeti sunulmaktadır.

Özellikle de son dönemlerde çamaşır makinelerinde çok sık şekilde karşı karşıya kalınan ve Fenerbahçe Siemens Servisi merkezimize de bu doğrultuda çok sık başvurunun gerçekleştirilmekte olunduğu çamaşır makinesinin su boşaltmama sorununa yönelik olarak alanlarında uzman ve deneyim sahibi olan teknik personellerimiz tarafından hızlı çözümler sağlanmaktadır.

Özellikle de bölgenizde bulunan gezici araçlarımız ile en kısa süre içerisinde adresinize ulaşan teknik ekiplerimiz, çamaşır makinenizin suyu boşaltmama sorununa yönelik olarak çözüm oluşturmak amacı ile öncelikle boşaltma hortumunu kontrol etmektedir.

Makinenizin boşaltma hortumunda tıkanma meydana gelmiş veya kıvrılmış olma olasılığı kontrol edilerek, tıkanma yaşanmış ise tıkanıklık giderilir. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

İkincil olarak ise çamaşır makinenizin pompa filtresinde tıkanıklık yaşanıp, yaşanmadığı makinenizin ön alt kısmında vidalı veya geçmeli şekilde çıkabilen kapağı açılarak, kontrol edilmektedir.

Bu noktada pompa motoru arızası da kontrol edilerek, arızalı ise yenisi ile değişimi yapılarak, makinenizin yıkama sonrası stabil biçimde suyu boşaltabilmesi sağlanabilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama