Gülsuyu Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Gülsuyu Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Gülsuyu Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Günümüzde yaygın olarak kullandığınız çamaşır makinenizde meydana gelen belirtilere dikkat etmeniz olası çok geniş kapsamlı arızalanmaları önleyebilmeniz, daha tasarruflu sağlayabilmeniz ve aynı zamanda da son derece yüksek performans yakalayabilmeniz açısından çok büyük bir önem taşımaktadır.

Bu çerçevede Siemens markalı çamaşır makinenizde yıkamanın çok uzun sürdüğünü ve en önemlisi de çok geç başladığını fark ettiyseniz mutlak suret ile Gülsuyu Siemens Servisi merkezimizin iletişim hattı aracılığı ile profesyonel destek almalısınız.

Siemens markalı çamaşır makinenizin yıkama suyunu geç ısıtmasının birden fazla nedeni olabilir. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Bu çerçevede Gülsuyu Siemens Servisi merkezimize bu soruna yönelik şekilde yapacağınız arıza bildirim başvurularının önemli bir kısmında kış aylarında su tesisatı içerisinde yer alan suyun havaların soğuk olmasından dolayı aşırı soğuk olması ve bu sebep ile de doğal şekilde geç ısınması sorunundan kaynaklı oluyor.

Ancak bu çamaşır makinesinde kesinlikle bir arıza bulunmadığı manasına gelmemelidir. Özellikle bazı çamaşır makinelerinde tek rezistans yerine çift rezistans kullanımı gerçekleştirilebiliyor ki bu noktada bu rezistanslardan birisinin arızalanması da bu soruna yol açabilir.

İkincil bir olasılık olarak ise makinenizin rezistansı yani ısıtıcısında kireçlenme meydana gelmiş olabilir ki bu her iki olasılığında mutlak suret ile profesyonel servis uygulamalarımızdan bu sorun ile karşı karşıya kaldığınızda yardım almanız gerekliliğini ortaya çıkardığını unutmamalısınız ve bu konuda özenli hareket etmelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama