Koşuyolu Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Koşuyolu Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Koşuyolu Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Beyaz eşya teknolojilerinde Siemens bir dünya markası olarak birbirinden kaliteli ve ileri nesil teknoloji ürünü çok sayıda ürün sunmaktadır.

Ancak her ne kadar ileri nesil teknoloji ve 1.sınıf kalitedeki malzemeye sahip olsa da mekanik sistemler olması dolayısı ile arızalanmalar yaşayabiliyor veya bazı ufak sorunlar baş gösterebiliyor ki bunlar arasında kötü kokular en yaygın olarak görülen sorunlar arasında yer alıyor.

Öyle ki Koşuyolu Siemens Servisi merkezimize bulaşık makinesi kötü koku problemi en sık şekilde gelen başvurular arasında yer alıyor.

Siemens markalı bulaşık makinenizi standart kullanımlarınız içerisinde zamanla kötü koku yaymaya başlaması ve bulaşıklarınızda kötü koku bırakması durumunda Koşuyolu Siemens Servisi merkezimize başvuruda bulunmadan önce gerçekleştirebileceğiniz veya alabileceğiniz bazı önlemler bulunuyor.

Bu çerçevede öncelikli olarak makinenizin ilk kullanımında plastik kokusu gelmesi doğal bir durum olduğunu unutmamanız gerekiyor. 0216 471 59 56 dan siemens servisi çağırabilirsiniz.

Bunun dışında kötü koku problemini önlemek amacı ile kirli bulaşıklarınızı çok uzun süreler makine içerisinde tutmaktan kaçınmalısınız.

Aynı zamanda da yoğun olarak bulaşıklarınızı yıkadığınız makinenizin filtresini düzenli aralıklar ile temizleyeme dikkat etmeniz, bulaşık makinenizin gider bağlantısını kullanma kılavuzunda belirtilmiş olduğu şekilde yapmanız gibi önlemler, kötü koku oluşumunun önceden engellenmesini sağlayabilir.

 Eğer makinenizde kötü koku oluşumu başlamış durumda ise makinenizi en yüksek sıcaklıkta bir kere boş olacak şekilde çalıştırarak, kötü koku oluşumunun önüne de geçebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama