Sarıgazi Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Sarıgazi Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Sarıgazi Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Tüm hizmet taleplerinizi en hızlı şekilde yanıtlayabilecek şekilde yapılanmış olan Sarıgazi Siemens Servisi, mobil teknik ekipleri aracılığıyla, tüm hizmet taleplerinizi dakikalar içerisinde yanıtlayabilir.

Çağrı merkezimize ulaşan hizmet taleplerinin sınıflandırılması sonucunda oluşan kombi şikayetleri arasında, en sık karşılaşılan sorunlar arasında bulunanlar ile ilgili tüketicilerimizin yapması gerekenler aşağıda listelenmiştir;

Peteklerin Üstü Isınıyor Altı Isınmıyor
Bu durum genel olarak, peteklerde tıkanıklık, üç yollu vana arızası, giriş çıkış filtrelerinde tıkanıklık gibi teknik nedenlerle ortaya çıkabilir. 0216 471 59 56 dan servis çağırabilirsiniz.

Bununla birlikte bazı durumlarda kombiler, ısıyı ayarlanan seviyede tutabilmek için suyun bu şekilde dolaşmasını sağlıyor olabilir. Kombiye en yakın peteklerin vanalarını kısarak, daha uzak olan peteklerin ısınıp ısınmadığı kontrol edilmelidir.

Bu kontrolden olumlu sonuç alınamazsa, Sarıgazi Siemens Servisi, teknik servis personellerinden yardım istenmelidir.

Sıcak Su Kullanılırken Petekler Çok Isınıyor
Bu sorun Cihazınızın sıcak su ile kalorifer sistemine giden suyu ayrıştıramamaya başlamasından kaynaklanıyor. Konuyla ilgili teknik servis personellerimizden yardım talep etmelisiniz.

Kombi Çalışıyor Ancak Isıtmıyor
Termostat ayarı düzgün yapılmamış olabilir, peteklerin giriş ve çıkış vanalarında kapalı olanlar olabilir, filtrelerde bir tıkanma olabilir veya daha büyük bir teknik sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bu durumla karşılaşıldığında, termostat ayarı ve vanaları kontrol ettikten sonra, olumlu sonuç alamıyorsanız teknik servis personellerimizden yardım talep etmeniz önerilir.

Kombi arızalarıyla karşılaşıldığında yapılması gereken kontrollerle ilgili olarak, web platformumuz da bulunan geniş veri arşivine başvurabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama