Velibaba Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Velibaba Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Velibaba Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Günümüzde çamaşır makineleri günlük yaşamın her alanında son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Ancak zaman içerisinde çeşitli arızalanmalar meydana gelebiliyor ki bu arızalanmalar arasında en sık görülen nedenlerden birisi kullanıcı hatası olarak öne çıkıyor.

Özellikle de düzenli olarak temizliği yapılmayan deterjan çekmecesi veya su tahliye hortumu dolayısı ile çamaşır makinesinin su giriş-çıkış kanallarında çeşitli tıkanmalar meydana gelebiliyor ki bu durum makinenin işlevini tam şekilde yerine getirememesine neden oluyor ki bu durumda ciddi arızalanmaların yaşanmasına yol açabiliyor.

Velibaba Siemens Servisi merkezimizde profesyonel uygulamalar ile çamaşır makinenizde meydana gelen arızalanmalara hızlı çözümler sağlanıyor. 0216 471 59 56 dan servis çağırabilirsiniz.

Ancak Velibaba Siemens Servisi teknik personellerimiz, makinenizin arıza onarım aşamasına gelmesine dek yapabileceğiniz ve kullanım esnasında dikkat etmeniz durumunda bu tip durumlar ile karşı karşıya kalmamanızı sağlayacak bir takım önerilerde bulunuyor.

Özellikle de çamaşır makinenizin deterjan çekmecesi kısmında meydana gelen tıkanmalar, makinenizde çok ciddi problemlere yol açabiliyor.

Çamaşır makinesi kullanımı esnasında çamaşır deterjanı kullanım oranı genel olarak yüksek miktarda oluyor ki bu durumda ıslanan deterjanının yıkama sonrasında da bu bölümde kalıp şekilde kalması ve zamanla bu kalıpların çok ciddi bir tıkanmaya yol açması muhtemeldir.

Bu sebep ile özellikle en azından her yıkamada olmasa da birkaç yıkamada bir çamaşır makinenizin deterjan gözünü yıkamanız ve iç kısmını bir bez yardımıyla silmeniz burada oluşabilecek tıkanıklıkları önleyebilmenize olanak verecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama