Yakacık Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Yakacık Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Yakacık Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Günümüzde yaygın olarak kullanılmakta olunan buzdolabı teknolojileri ile birlikte artık çok daha kaliteli ve çok daha modern bir yaşam standardına sahip olunabiliyor.

Özellikle de günlük yaşam kalitesini çok daha modern koşullara ulaştırmakta olan beyaz eşya teknolojileri arasında kesintisiz olarak kullanılan tek teknolojik ürün olarak öne çıkan buzdolabınızda, meydana gelebilecek her tip arızalanmaya ilişkin olarak profesyonel servis hizmetlerini kaliteli ve teknolojik altyapı üzerinden Yakacık Siemens Servisi merkezimizden alabilirsiniz.

Alanlarında uzman ve en önemlisi de her daim Siemens markasının buzdolabı teknolojisi alanında gerçekleştirmiş olduğu tüm yeniliklere ilişkin olarak eğitim seminerlerine katılım gerçekleştiren teknik ekiplerimizin bilgileri, uzmanlıkları ve deneyimleri çerçevesinde Yakacık Siemens Servisi teknik ekiplerimiz, buzdolabınızda meydana gelebilecek tüm arızalanmalara ilişkin olarak hızlı müdahaleler gerçekleştirebilmektedir.

Bölgenizde yer alan gezici teknik araçlarımız ile bize yapacağınız Siemens buzdolabı arıza bildirimlerinde en kısa süre içerisinde adresinize ulaşarak, buzdolabınızın arıza onarım çalışmalarını başlatmaktadırlar.

Teknik ekiplerimiz tarafından arıza onarım çalışmaları sırasında yalnızda orijinal Siemens yedek parça ürün kullanımı gerçekleştirilerek, buzdolabınızda dayanıklılığa yol açarak, buzdolabınızın kısa süreler içerisinde yeniden arızalanmasına neden olabilecek yan sanayi ürünü yedek parça ürünlerini tamamen uzak tutmaktayız.

Ek olarak ise buzdolabınıza yönelik olarak 1 yıllık garanti hizmetleri de servisimiz tarafından sunulmaktadır. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

Bu şekilde kısa süreler içerisinde yeniden arızaplanan buzdolabınızın size ek maliyeler teşkil etmelerinin önüne geçerek, çok daha ekonomik bir şekilde arıza onarımlarının gerçekleştirilebilmesini sağlayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama