Yenidoğan Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Yenidoğan Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Yenidoğan Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Modern yaşantı içerisinde ev ve iş yerlerinde çok önemli bir konuma sahip olan bulaşık makinelerinin kullanımı esnasında bazı noktalara dikkat edilmezi büyük elzemlik taşımaktadır.

Bu noktalara dikakt ederek bulaşık makinenizi daha üstün performans seviyesinde çalıştırabilir ve çok daha uzun ömürlü bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Bu çerçevede Yenidoğan Siemens Servisi merkezimizin alanlarında uzman ve deneyim sahibi olan teknik personellerimizin, Siemens markalı bulaşık makinelerinde verimli ve uzun ömürlü kullanım için bazı önerileri bulunuyor.

Bu öneriler bulaşık makinesinin sabit bir makine olduğu şeklinde olurken, mutfağınızda özel şekilde bulaşık makinesine yönelik olarak ayrılan bir yer bulunmuyor ise, yer seçimi yapma esnasında Yenidoğan Siemens Servisi merkezimize danışabilirsiniz.

Bulaşık makinenizin ilk defa çalıştırılmasını da uzman personellerimiz ile yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra bulaşık makinenizi her çalıştırmadan önce mutlak suret ile içerisinde yer alan püskürtme kollarının serbest biçimde dönüş yapıp, yapamadığını kontrol etmelisiniz.

Aksi durumlarda bulaşık makinenizin püskürtme kollarına temas eden bulaşığınızın ya da bulaşık makinenizin püskürtme kolunun zarar görmesine neden olabilirsiniz.0216 471 59 56 dan bize ulaşabilirsiniz.

Bunun yanı sıra bulaşık makinenizde tasarruf sağlayabilmek için mutlak suret ile az miktarda bulaşıkta çalıştırmak yerine tam kapasite çalıştırmaya dikkat etmelisiniz.

Ancak az miktarda bulaşık ile bulaşık makinenizi çalıştırma gerekliliği bulunması durumunda, makinenizin program ayarlarında bulunan yarım program seçimini kullanarak, yıkama yapmanızda önemli bir oranda tasarruf sağlayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama