Acıbadem Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Acıbadem Beko Servisi 0216 471 59 56

Acıbadem Beko Servisi

Acıbadem Beko Servisi 0216 471 59 56

Teknoloji dünyasının en önemli ürünlerinden birisi olan ve başta ev hanımları olmak üzere günlük ev işleri konusunda herkese çok önemli kolaylıklar ve avantajlar sağlamakta olan çamaşır makineleri, modern yüzyıl dünyasında çok yoğun şekilde kullanılıyor.

Gün içerisinde tüm tekstil ürünlerinin ve diğer kıyafetlerin çok kısa süreler içerisinde fazla emek harcamadan ve çok düşük su ve elektrik enerjisi tüketimi ile yıkanabilmesine yardımcı olan Beko çamaşır makinelerinde meydana gelebilecek makinenin motorunun, yıkama programında da sıkma hızında çalışması problemine yönelik olarak Acıbadem Beko Servisi iletişim hattımızı arayarak, profesyonel servis hizmetini kaliteli standartlarda alabilirsiniz.

İleri nesil teknolojilere sahip olan Beko markalı çamaşır makinenizin motorunun, yıkamada da sıkma aşamasındaki gibi hızlı çalışması problemine ilişkin olarak deneyimli ve alanlarında uzman Acıbadem Beko Servisi teknik personellerimiz tarafından 2 olası arızalı parça göz önünde bulundurulmaktadır. Bu çerçevede de arıza tespit çalışmaları çerçevesinde teknik personellerimiz tarafından öncelikli olarak çamaşır makinenizin hız kontrol ünitesi arızası değerlendirilerek, hız kontrol ünitesi içerisinde yer alan tiryak arızası kontrol edilmekte ve arıza tespit edilir ise yenisiyle değiştirilmektedir.

Eğer arıza buradan kaynaklı değil ise makinenizde takojeneratör bobini ya da ortasında bulunan dönen mıknatıs, kırılmış veya fonksiyonelliğini yitirmiş olabileceği değerlendirilerek, takojenaratör mıknatısı değiştirilmekte veya gereklilik arz eden durumlarda komple bobin değişimi yapılmaktadır. Bu parça değişimi yalnızca orijinal Beko yedek parçalarıyla gerçekleştirilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama