Petroliş Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Petroliş Ariston Servisi 0216 471 59 56

Petroliş Ariston Servisi

Petroliş Ariston Servisi 0216 471 59 56

Gencinden yaşlısına herkesin en büyük ev işi yardımcısı beyaz eşyalardır. Beyaz eşyalar doğru kullanıldığında uzun yıllar boyunca aynı performansta hizmete devam etmektedir. Önemli olan beyaz eşyalar kullanılırken yapılmaması gerekenleri bilmektir.

Her beyaz eşya yeni alındığında kurulumu sırasında teknik servisi zaten nasıl kullanılacağı, neler yapılıp yapılmayacağı hakkında bilgi vermektedir. Bu talimatlara ek olarak, beyaz eşyanın kullanım kılavuzu da detaylı bir şekilde incelenmelidir. Kılavuzda makine için sakıncalı olan davranışlar belirtilmektedir. Bunlara dikkat edilirse makinenin kullanım ömrü de artmış olur.

Çamaşır ve bulaşık makineleri için yapılması gereken en önemli şey içlerini çok fazla yüklememektir. Böyle yapılırsa hem hijyen sağlanamaz hem de makine daha çabuk yıpranır. Buzdolabı için yapılmaması gereken en önemli şey ise kapakları çok fazla açık tutmamaktır. Yanlışlıkla açık unutulan bir kapak saatlerce beklerse, buzdolabı soğutma işlemini durdurabilir.

Düzeltmek için de buzdolabının tamamen boşaltılıp iki gün boyunca fişi çekilmiş bir halde bekletilmesi gerekmektedir. İki günün sonunda buzdolabı yine eskisi gibi olacaktır.

Her türden beyaz eşyaların tamiri, bakımı, parça değişimi gibi işlemleri için hazır olan Petroliş Ariston Servisi aranarak randevu talep edilebilir.

Servis evi ziyaret ederek yaptığı incelemeden sonra makine için bir tamir planı oluşturur. Bu plan doğrultusunda da en kısa zamanda makine tamir edilerek eski haline gelir.

1 yorum:

elinize sağlık bilgilendirme için

Yorum Gönder

Özel Arama