Sahrayıcedit Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Sahrayıcedit Ariston Servisi 0216 471 59 56

Sahrayıcedit Ariston Servisi

Sahrayıcedit Ariston Servisi 0216 471 59 56

Günlük hayatın stresi özellikle kadınları etkilemektedir. Çalışan kadınların bir de işten sonra ev işleriyle ilgilenmeleri gerekmektedir. Yorgunluğun ve stresin üzerine ev işleri yapmak oldukça zordur. İşte bu konuda kadınların en büyük yardımcısı beyaz eşyalar olmaktadır.

Beyaz eşyalar hakkında bazı önemli bilgiler bilinerek hem en yüksek oranda verim sağlanır hem de beyaz eşyaların ömrü uzatılır. Normalde on beş ya da yirmi yıl kullanım ömrü olan bir makineyi, hatalı kullanıcı beş yıl içerisinde bile kullanılamaz duruma getirebilir. Makine ömrü ve performansında kullanıcının tutumu çok büyük bir yere sahiptir. Sahrayıcedit Ariston Servisi çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Beyaz eşyalar dikkatli kullanılmalıdır. Örneğin bir bulaşık makinesi kaldırabileceğinden fazla bulaşık ile yüklenmemelidir. Böyle yapılırsa eğer hem makine çabuk yıpranır hem de eşyalar iyi temizlenmez, kalıntılar ve mikroplardan arınmaz. Çamaşır makinesi için de aynı durum söz konusudur. Çamaşır makinesi kapasitesinden fazla çamaşır ile doldurulursa çamaşırlar iyi temizlenemez ve zamanla çamaşır makinesinde arızalar başlar.


Tüm arıza ve bakım işlemleri için uzman bir teknik servisten yardım talep edilmelidir. Tecrübeli ve uzman kadrosu ile hizmet veren Sahrayıcedit Ariston Servisi bu alanda hizmet veren ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan bir teknik servistir. Üstelik verdiği hizmet çok yüksek olmasına rağmen bütçe dostu bir fiyatlandırmaya sahiptir. İstenilen zamanda aranarak uygun bir güne randevu alınabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama