Şile Altus Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Şile Altus Servisi 0216 471 59 56

Şile Altus Servisi

Şile Altus Servisi 0216 471 59 56

Şile Altus Servis, her kadının en yakın dostu olan beyaz eşyaların bakım ve onarımı konusunda hizmet veren bir teknik servistir. Yalnızca beyaz eşyalar değil kişisel bakım aletleri ile küçük ev aletleri konusunda da yardımcı olmaktadır. Bu eşyaların tamiri hassasiyet istemektedir. Önemli olan problemi doğru bir şekilde tespit etmek ve kısa süre içerisinde tamir etmektir. Şile Altus Servis de tam olarak bu şekilde çalışmaktadır. Uzman personelleri beyaz eşyaları inceleyerek problem tespitini doğru ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Bu da kullanıcıları oldukça memnun etmektedir.

Şile Altus Servis Hangi Ürünleri Kapsıyor?

Altus markası bünyesinde olan tüm ürün ve ürün grupları bu servisin kapsama alanındadır. Beyaz eşyalar, küçük ev aletleri ve kişisel bakım aletleri bu ürün gruplarına dahildir.

Özel Altus Servis Tercihi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öncelikle profesyonel bir teknik servis seçilmelidir. Profesyonel olmayan teknik servisler bireye yarardan çok zarar getirir. Teknik ekibinin tecrübeli olması da tercih sebebi olmalıdır.

Şile Altus Servis Hizmet Süreçleri Nasıldır?

İlk olarak yerinde müdahale ile problemi çözmeye çalışan Şile Altus Servis, problem yerinde çözülemiyor ve ekstra müdahaleye gereksinim duyuyorsa makineyi alarak kendi yerlerine götürür ve burada tamirini yaparak müşterilerine geri getirir.

Şile Altus Servis Telefon Bilgileri

Şile Altus Servis arıza olduğu her an, istenilen saatte aranabilir. Çağrı merkezi günün her saati açıktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama