Kartal Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kartal Ariston Servisi 0216 471 59 56

Kartal Ariston Servisi - 0216 471 59 56

Teknoloji dünyasında yaşanan hızlı gelişmelerin en önemli adımlarından birisini mutlak suret ile beyaz eşya teknolojileri oluşturmaktadır.

Modern yüzyıl dünyasında yaşam standartlarının çok daha kaliteli standartlara kavuşmasını sağlamakta olan beyaz eşya teknolojileri arasında da çamaşır makineleri çok önemli bir rol üstleniyor. Birbirinden kaliteli özelliklere sahip olan çamaşır makineleri de modern dünyada son derece yaygın ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Bu çerçevede de çamaşır makineleri ile üstün ve kaliteli bir performans elde edebilmek amacı ile çamaşır makinenizin bakım ve temizlik uygulamalarına da fazlasıyla dikkat etmeniz büyük bir önem taşımaktadır.

Bu çerçevede Kartal Ariston Servisi teknik personellerimiz, çamaşır makinenizde yüksek verimliliği sürdürülebilir hale nasıl getirebileceğinize ilişkin önemli önerilerde bulunuyor.

Özellikle de alanlarında uzman ve Siemens’in en yeni teknolojilerine ilişkin olarak eğitim seminerlerine katılarak deneyim ve bilgi sahibi olan Kartal Ariston Servisi teknik ekiplerimiz tarafından çamaşır makinelerinde her zaman en üstün performansı yakalayabilmeniz için önerilerde bulunuyor.

Günümüzde çamaşır makinesi kullanımı esnasında en sık şekilde yapılabilen makine kullanım hatalarının başında mutlak suret ile çamaşırların, makinedeki tek bir program ile yıkanmasıdır.

Bu durum çamaşır makinenizin ömrünün kısalmasına neden olabildiği gibi çamaşırlarınızda da uygun yıkama programını tercih etmemeniz dolayısı ile önemli oranda yıpranma meydana gelmesi durumu ile karşı karşıya kalabilirsiniz. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Bunun dışında çamaşır makinenizde fiziksel alan açısından mevcut yerin kazan içerisinde kalmasına karşın çamaşırlarınızın ağırlığının, makinenizin kapasitesinin üzerine çıkması da çamaşır makinenizin ciddi zararlar ile karşı karşıya kalmasına ve arızalanmasına neden olabilir.

Bu durumun önlenebilmesi için mutlaka makinenizin belirtilmiş olan kapasitesini aşmamaya özen göstermeniz gerekmektedir. Daha kapsamlı problemler için servisimizin iletişim merkezine başvuruda bulunabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama