Kayışdağı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kayışdağı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Kayışdağı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Teknolojinin gündelik yaşamlarımızda oynadığı büyük rol tartışılmaz derecede önemli bir hale gelmiş durumda. Gündelik yaşamlarımız sırasında kullandığımız elektronik cihazlar, daha kolay ve daha konforlu bir yaşam sürebilmemizin ön şartı olmanın da dışında, yaşamak için zorunlu olarak yapmamız gereken işler için harcadığımız zaman ve enerjinin, başka türlü kullanılmasına da olanak tanıyor.

Bu durum toplumsal düzeyde daha verimli bir yaşam şansı oluşturuyor. Beyaz eşya pazar payını her geçen dönemde ekarte ederek kalıcı bir başarı gösteren Arçelik, sahip olduğu yeni bir dünya bakış açısına teknolojik yeni donanımları eklemekte, üretimleri ile kalite grafiğinde yükselişler gerçekleştirerek çalışmalarına devam etmektedir.

Kayışdağı Arçelik Servisi uzman teknik personelleri, bu kapsamda nitelikle ve her an ulaşılabilen teknik servis ve bakım hizmetleri gerçekleştiriyor. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Beyaz eşya ihtiyaçlarında modern bir çizgi yakalayan ve tüm çalışmalarını bu yönde ortaya koyan Arçelik, sektöründe farklı bir marka anlayışı sayesinde bir o kadar da sağlam yer edinmiştir. Dünya standartlarında hizmetlerine devam eden bir diğer övünç kaynağımız olan şubemiz Kayışdağı Arçelik Servisi, hızlı ve tempolu çalışma programları ile bölge halkına istediği kalitenin sunulmasında önemli bir rol üstlenmektedir.

Şubemiz, bölge dâhilinde gerçekleştirmiş olduğu dönemsel araştırmalar ile beyaz eşya teknik servis kalitesini sürekli üst düzeylerde yaşatma eğilimi meydana getirmiştir. Şubemiz, yüzde yüz müşteri memnuniyeti için kurumsal bir hizmeti ilkelerinin öncü koşulu olarak benimsemiştir.

1 yorum:

Yeni camlicada oturuyorum servisi cagirdim hemen geldiler. Beni dolabimdaki yiyeceklerimi cope atmaktan kurtardilar tesekkur ederim

Yorum Gönder

Özel Arama