Soğanlık Arçelik Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Soğanlık Arçelik Servisi 0216 471 59 56

Soğanlık Arçelik Servisi


Kartal Soğanlık Arçelik Servisi 0216 471 59 56

İstanbulda nüfus ve yerleşim yoğunluğu açısından en büyük ilçelerinden olan Kartal, Arçelik markalı beyaz eşya, klima ve kombi arızalarında çözümü Soğanlık Arçelik servisi ile buldu.

Çamaşır Makinesi Kullanımında Püf Noktalar
Çamaşır makinelerinde çocuk kilidi olarak da bilinen güvenlik kilidi, pek çok sakıncalı duruma karşı tüketiciyi korumak amacıyla geliştirilmiş kullanışlı bir özelliktir. Elektrik kesintileri, su kesintileri, şebekesel sorunlar veya ortaya çıkabilen herhangi bir arıza durumunda, güvenlik kilidi devreye girerek, çamaşır makinesinin kapağının açılmasını belirli bir süre engeller. Örneğin bir elektrik kesintisi sırasında, cihazın içerisinde bulunan sıcak su, kapağın güvenlik kilidi yardımıyla kapalı kalması nedeniyle, dışarıya çıkma ve olası yaralanma olaylarına meydan verilmesini engeller. Aynı zamanda makinesinin olağan programını bitirmesi sonrasında da belirli bir süre açılmayan kapak sayesinde, cihazın tamamıyla durması sağlanır ve olası kaçak elektrik sorunlarının yaralanmalara sebebiyet vermesinin önüne geçilir. Bu nedenlerle çok kullanışlı bir özellik olana güvenlik kilidi, herhangi bir nedenlerle kapağın zorlanmasıyla aşındırılmamalı ve cihazın kapağının açılmaması durumunda mutlaka teknik servis personellerinden yardım talep edilmelidir. Kartal Soğanlık Arçelik Servisi, markanın her türlü beyaz eşya ürünü için, hızlı, nitelikli ve ekonomik teknik servis ve bakım hizmetlerini uzun yıllardır sunmaya devam ediyor.

Teknik ve teknolojik olarak, birçok farklı özelliğin komplike bir şekilde birleştirilerek oluşturulan Arçelik çamaşır makineleri, çağımızın tüm teknik ve teknolojik birikiminin amacına uygun olarak yeniden geliştirilmesiyle hazırlanan özel bir teknik ve teknolojik birleşimdir. En verimli yıkama ve kullanma koşullarını oluşturmak amacıyla özel araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda oluşturulan çamaşır makineleri, bu nedenle belirli kullanım ve kurulum koşullarına uyulmasını gerektirir. Bununla birlikte çamaşır makinenizin herhangi bir nedenle arızalandığını veya sorun oluşturduğunuz düşündüğünüzde, mutlaka en kısa süreler içerisinde markanın kendisine özgü özellikleri ile ilgili birikim ve deneyim sahibi olan Soğanlık Arçelik Servisi teknik personellerine başvurmanız gereklidir.  Arçelik markasının kendisine özel teknolojisi ve teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olmayan, diğer markaların özellikleriyle aynı olarak değerlendiren kişilerin, cihazınıza dokunmasına ve herhangi bir şekilde teknik destek vermesine izin vermemelisiniz.

Çamaşır makinenizin kullanıldığı alanda, sert bir zemine konumlandırılmasını, aynı zamanda zeminin düz ve nemden arındırılmış olmasına dikkat edilmelidir. Yanı sıra, halı ve benzeri zemin örtüleri, çamaşır makinesinin çalışması sırasında oluşturduğu ısınmanın, yayılmasını ve hava almasını engelleyeceği için mutlaka kaçınılması gereken bir diğer durumdur. Cihazın teknik özellikleri, ısınmanın çalışırken özel bir şekilde dışarıya cihazın alt kısmından verilmesi şeklinde hesaplanarak geliştirilmiştir. Makinenin alt kısmının herhangi bir halı ve benzeri örtüyle kapanması, aşırı ısınmasına yol açacağı gibi, bu ısının oluşturacağı çeşitli arızaların yanı sıra, yangın bir riskin de ortaya çıkmasına neden olunabilir. Benzer şekilde çamaşır makineleri, yıkama programlarının aşamaları sırasında ve özellikle kurutma esnasında, belirli bir vibrasyon oluşturmaktadır. Bu vibrasyon cihaz tarafından emilecek teknik özellikler geliştirilmiş olmakla birlikte, makinenin herhangi bir sert cisme veya duvara herhangi bir tarafından dayandırılması sonucunda bu özellik devre dışı kalarak, cihazda çeşitli sorunların ortaya çıkmasına neden olur. Makinenizin kurulumu için 0216 471 59 56 numaralı Soğanlık Arçelik Servisi çağrı merkezine hizmet talebinizi her saat ve her gün olmak üzere bırakabilirisiniz. 

1 yorum:

Soğanlık yeni mahallede Arçelik buzdolabı arızamız var. Aynı gün içindeki yiyecekler bozulmadan gelip hallettiler. Tavsiye ederim.

Yorum Gönder

Özel Arama